HALUCINANT! Politistul pedofil a fost decorat cu ordinul “Barbatie si credinta”, la propunerea fostului ministru PSD-ist de Interne, Ioan Rus

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele Romaniei, cu ordinul “Barbatie si Credinta”, pentru participarea la deszapezire. Informatia a fost facuta publica de catre Florin Vilnei, presedintele Federatiei Nationale a Politistilor SED LEX.


Fostul presedinte Traian Basescu, cel care a semnat in 2012 decretul de decorare a politistului arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, cu ordinul “Barbatie si Credinta”, a spus ca un presedinte nu cere niciodata dosare, listele venind de la minister.

Niciodata un presedinte nu cere dosare. Vin liste de la ministere pentru decoratii. Sunt pur si simplu niste liste. Ati gasit vinovatul acum… presedintele Romaniei“, a declarat pentru Mediafax Traian Basescu.

Stan a fost decorat in aceeasi zi si pe aceeasi lista cu actualul sef al Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu, spune, pe pagina ei de Facebook, jurnalista Sorina Matei.

Decorarea a fost facuta la propunerea ministrului de Interne de la acea vreme/ Ioan Rus, a trecut prin filtrul IGPR/Petre Toba si s-a petrecut chiar la doua luni dupa instalarea Guvernului Ponta 1- al USL, respectiv in luna iulie a anului 2012, decretul fiind semnat de presedintele din acea perioada si contrasemnat de premierul de la acea vreme, Victor Ponta”, scrie Sorina Matei. (V.E.)

Leave a Reply