INCIDENT! Revolta a pasagerilor pe Aeroportul International Timisoara, dupa ce o cursa de Bucuresti operata de compania Ryanair a fost anulata

Incident cu nervi, vineri dimineata, la Aeroportul International “Traian Vuia” din Timisoara, dupa ce cursa de Bucuresti a companiei Ryanair a fost anulata. Motivul invocat de oficialii operatorului aerian a fost unul clasic in astfel de situatii de criza – defectarea aeronavei.


Cei 150 de pasageri pregatiti de imbarcare au fost blocati la sol si nevoiti sa astepte peste doua ore, pana la aterizarea cursei de Bergamo, cu care au plecat spre capitala.

Directorul Aeroportului Internaţional Timisoara, Dan Idolu, a declarat, vineri dimineaţa, ca aeronava ar fi trebuit sa decoleze la ora 7,15 spre Bucuresti, insa, inainte de imbarcare, a fost descoperita o defecţiune tehnica la avion, astfel ca a fost anulata cursa operata de compania aeriana Ryanair.

Pasagerii au fost nevoiti sa astepte aterizarea cursei Bergamo (Italia) – Timisoara, iar, in jurul orei 9,30, aeronava a decolat spre Bucuresti. (M.I.)

Leave a Reply