EXCLUSIV! Un expert de la Aeroportului International Timisoara, concediat de mai multe ori de Daniel Idolu, la un pas de fotoliul de director al aeroportului din Sibiu

Concediat de patru ori de la Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara, dupa ce a intrat in conflict deschis cu directorul Daniel Idolu, fostul coordonator al Biroului Reglementari Aeronautice si Siguranta Aeronautica, Valeriu Lupu, a decis, in cele din urma, sa renunte la procese si reintegrari si sa-si ia viata profesionala pe cont propriu.


In aceste conditii, la sfarsitul anului trecut, a fost la un pas sa fie instalat in fotoliul de director al Aeroportului International Sibiu, dupa participarea la un concurs cu nu mai putin de 15 candidati.

Pozitia vizata de Valeriu Lupu, in baza unei experiente de peste 30 de ani in domeniul aeroportuar, cea de director general, a fost adjudecata, pana la urma, de fostul si actualul sef al aeroportului din Sibiu, Marius Gardea, absolvent de inginerie Aerospatiala, care, inainte de a veni la Sbiu, a lucrat 11 pe Aeroportul Otopeni.

Rezultatul interviului final sustinut in fata comisiei de examinare, condusa de presedintele Sebastian Domocos, a fost de 27,33 la 22,33 in favoarea castigatorului.

De altfel, Valeriu Lupu se astepta ca “arbitrii” sa acorde o atentie mai mare reprezentantului gazdelor, mai cu seama ca Marius Gardea a inceput, inca din 2014, un program de modernizare al aeroportului din Ardeal, cu un target extrem de indraznet: ridicarea traficului la un milion de pasageri.

“Mi-am depus candidatura pe ultima suta de metri, la insistenta unor prieteni, insa nu am mari asteptari de la acest concurs. Cred ca va fi preferat, in continuare, fostul director general, pentru ca din comisia de examinare fac parte si reprezentanti ai aeroportului din Sibiu”, a precizat Lupu inainte de concurs.

Sa mai spunem ca, potrivit rezultatelor finale, celelalte functii au fost ajudecate de Silviu Popa, director economic, Plesa Ovidiu Nicolae, director operational, si Iulia Ivancea, director comercial. (M.I.)

2 thoughts on “EXCLUSIV! Un expert de la Aeroportului International Timisoara, concediat de mai multe ori de Daniel Idolu, la un pas de fotoliul de director al aeroportului din Sibiu

  1. AR FI UN PLUS PENTRU ORICE AEROPORT DIN EUROPA, UN OM DEOSEBIT, EXPERIENTA FOARTE BOGATA UN OM CU REALE CALITĂȚI. UN BUN ORGANIZATOR. UN PROFESIONIST.

  2. FIE ROATA ȘI PĂTRATA TOT SE ÎNVÂRTE IA ODATĂ. LISTERINE…………………………..

Leave a Reply