SOC! Politrucul PSD care a incercat sa-l compromita pe Grindeanu cu interlopi si dame de companie, retinut de procurorii DNA

Unul dintre cei mai influenti politicieni din PSD, sustinator neconditionat al liderului maxim Liviu Dragnea, a fost retinut de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta.


Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, totodata lider al organizatiei PSD Neamt, a devenit cunoscut banatenilor, in februarie 2017, cand a organizat o cina la un restaurant de fite din Herestrau, unde a fost invitat si Sorin Grindeanu.

Intalnirea a fost monitorizata de paparazzi, care au obtinut imagini aproape compromitatoare cu premierul Romaniei, fotografiat alaturi de un controversat afacerist din Brasov, Petrica Hogea, care a si platit consumatia, dar si mai multe dame binedispuse.

In conditiile in care Ionel Arsene este un om de baza a lui Liviu Dragnea, intalnirea din urma cu un an a fost pusa pe seama unei tentative de compromitere a premierului, mai cu seama ca se faceau resimtite primele tensiuni in relatia cu “daddy”.

Revenind la ancheta procurorilor DNA Bacau, se pare ca “sageata” moldava a lui Dragnea a fost prinsa jucand la o cacealma de 100.000 de euro.

„In cursul anului 2013, inculpatul Arsene Ionel, in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei si presedinte al organizatiei judetene Neamt a unui partid politic, a primit de la o persoana (martor in cauza), suma de 100.000 euro pentru a-si folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra unor persoane din conducerea Agentiei Nationale de Integritate, in scopul de a se constata nerespectarea dispozitiilor legale privind conflictul de interese si regimul incompatibilitatilor in cazul unei persoane care, la acea vreme, avea functie de conducere in administratia locala”, arata DNA, printr-un comunicat de presa.

Banii ar fi fost remisi de martor intr-un restaurant situat pe raza municipiului Bucuresti si urmau sa ajunga la persoanele respective prin intermediari.

Procurorii DNA il vor prezenta vineri, 19 ianuarie, pe Ionel Arsene Tribunalului Bacau, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. (G.I.)

2 thoughts on “SOC! Politrucul PSD care a incercat sa-l compromita pe Grindeanu cu interlopi si dame de companie, retinut de procurorii DNA

  1. Sa-l compromită pe Grindeanu cu domnișoare și interlopi? Asta-i buna! Amândoi sunt la fel, de aia erau și prieteni la catarama. Nu aveți nici cea mai mica idee cât de frumos și laudativ vorbea fostul premier, fostul președinte de CJT, fostul președinte PSD Timis despre bunul sau prieten Arsenie. Amândoi, obsedați de pasarici…

Leave a Reply