WOW! Pastorul baptist Ben-Oni Ardelean, idila interzisa cu o tanara care lucreaza la Senatul Romaniei. Deputatul PNL de Timis, surprins in flagrant de paparazzii Cancan

Ben-Oni Ardelean, deputat de Timis si vicepresedinte al PNL, traieste o frumoasa poveste de dragoste in Bucuresti, departe de ochii indiscreti ai electoratului care l-a trimis in Parlament, dar si a familiei stabilite la Timisoara.


Paparazzii Cancan au facut o dezvaluire exploziva, completata cu imagini de senzatie: pastorul baptist se intalneste zi de zi, ore intregi, cu Ioana, o tanara chipesa, care lucreaza la Senatul Romaniei.

In aceste zile agitate din politica romaneasca, al doilea om din cel mai puternic partid de opozitie isi gaseste timp pentru plimbari languroase cu tanara satena, pe care o tine mai tot timpul, strans, de mana, in timp ce fac schimb de priviri afectuoase. Cei doi se plimba si cu un autoturism Audi decapotabil, model nou, condus de satena, pe ale carui placute de inamtriculare scrie “ZEN”.

Zilele trecute, Ben-Oni Ardelean si tanara “Zen” au ajuns, in jurul orei 22,30, acasa la viceprepresedintele Camerei, facand risipa de gesturi tandre pe drum. Cum au intrat in bloc, s-au sarutat ca in filme, pana a venit liftul. Au intrat sarutandu-se. Apoi, in apartament, in dreptul ferestrei, au continuat. Mai rar asa sesiune de sarutat! Pastorii astia sunt ceva…

Au innoptat amandoi, iar dimineata, in jurul orei 10, au plecat cu aceeasi masina Audi cabrio, condusa de Ioana, spre Parlament. Tanara l-a lasat in fata intrarii Camerei Deputatilor pe demnitar, nu inainte de a-l saruta, indelung, la despartire. Apoi, si-a continuat drumul, iar dupa ce a gasit un loc de parcare, a pornit-o spre intrarea in sediul Senatului, unde lucreaza, incarcata cu mai multe cumparaturi.

Ben-Oni Ardelean este vicepresedinte al Camerei Deputatilor, precum si vicepresedinte PNL. In varsta de 42 de ani, Ben-Oni Ardelean este licentiat in Teologie, conferentiar asociat la Facultatea de Teologie Baptista a Universitatii Bucuresti, cadru universitar la Institutul Baptist Bucuresti. In perioada 2012 – 2016 a fost senator, iar din 2016 este deputat. Intre 1998 si 2008 a fost pastor, apartinand de Uniunea Bisericilor Baptiste din Romania.

Baptistii cred in libertatea individuala a sufletului, ceea ce inseamna ca fiecare persoana are libertatea de a alege ceea ce ii dicteaza constiinta şi este responsabil numai in fata lui Dumnezeu. De asemenea, Biserica Baptista nu permite ca un credincios sa se casatoreasca cu o necredincioasa sau invers. Divortul este ingaduit numai in cazul de adulter dovedit. (M.I.)

Sursa foto: cancan.ro

6 thoughts on “WOW! Pastorul baptist Ben-Oni Ardelean, idila interzisa cu o tanara care lucreaza la Senatul Romaniei. Deputatul PNL de Timis, surprins in flagrant de paparazzii Cancan

  1. Nu exista Biserica Baptista (baptistii din Romania nu recunosc grade ierarhice), cum apare in ultimul paragraf, ci Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din Romania, cum apare in penultimul paragraf.

  2. D-le Cristea, n-ai gasit altceva de care sa te legi in aceasta tulburatoare dezvaluire? Pe mine, ca baptist, ma întristeaza fapta în sine. Cred ca ar trebui sa ne asteptam la o declaratie si o luare de atitudine atat a deputatului, cat si a conducerii “Bisericii Baptiste”, în sens de corpus confesional.

  3. Daca vă interesează atât de mult fapta in sine, de ce nu mai apar și alte articole DOCUMENTATE, acest articol a fost preluat peste tot pe net. Și un amarat de filmuleț care nu spune mare lucru…
    Nu sunt FAN Ben-Oni Ardelean, dar am impresia că prea ușor luam ce ne vara CanCan pe gat.
    S-au documentat cineva, a luat cineva legătură cu persoana in cauza? Sau incepem sa aruncam cu pietre doar de dragul de mai distruge o reputație.
    De ce acest scandal apare acum când PSD se afunda și e pe cale să se auto-distruga?
    Nu știu, dar personal vreau sa aflu înainte de a “ridica piatra”…

  4. pe fiecare feuda a Patriei o fi cate-o ” portocala ” ??!!!
    Un procuror este acuzat de hărțuire sexuală. Înregistrări incendiare
    https://www.antena3.ro/actualitate/un-procuror-este-acuzat-de-hartuire-sexuala-inregistrari-incendiare-451930.html
    Procurorul General, în ALERTĂ. Cazul SCANDALOS al unui PROCUROR. Victima din dosar, HĂRȚUITĂ de OMUL LEGII!?
    LAZARICA, TAJKA, VERIFICA, VERIFICA 😛 Procurorul delegat a promovat toate concursurile pe care le-a dat ? sotia unde zici ca lucra ? lulutza ce zice, ce zice … ?
    mai apar si alte date despre una alta, documente ceva … ???
    http://evz.ro/procurorul-general-scandalos.html
    https://www.dcnews.ro/augustin-lazar-verificare-in-cazul-procurorului-bucurica_576377.html
    REMEMBER : UPDATE ! Inca NU am aflat adevarul… / „ Portocalii „ de pe feudele patriei. Cati „ agreati „ de Binom exista ?! De ce nu se autosesizeaza nimeni ?!
    https://sfinx777.wordpress.com/2017/10/07/portocalii-de-pe-feudele-patriei-cati-agreati-de-binom-exista-de-ce-nu-se-autosesizeaza-nimeni/
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1048&v=evVmH0ZTaBw

Leave a Reply