VIDEO EXPLOZIV! Directorul Politiei Locale Timisoara, dupa o descindere intr-o colonie de fazani. VEZI cati “pufulici” a impuscat bodyguardul sef al primarului Nicolae Robu

In timp ce Timisoara demonstreaza ca este alaturi de protestatarii #rezist, cel putin in zona centrala si intelectuala a orasului, sefii institutiilor deconcentrate dotati cu arme letale isi urmeaza cursul firesc al programului de pregatire, alternand sedintele profesionale de tragere in poligoanele indoor cu cele in aer liber, private, organizate in fondurile de vanatoare.


Recent, directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, nu a facut niciun secret din faptul ca, in paralel cu depistarea consumatorilor de droguri usoare, a latifundiarilor care nu-si cosesc ambrozia de pe terenurile intravilane de milioane de euro sau a smecherilor care-si expun bolizii Ferrari pe trecerile de pietoni – precum italianul Marco Pisani, patronul unui restaurant de fite din Timisoara -, isi rezerva timp sa faca descinderi inopinate si in coloniile de fazani.

Iar rezultatele nu sunt deloc de neglijat de catre admiratori, prieteni sau fani sub acoperire, in conditiile in care directorul Politiei Locale Timisoara aduna trofeu dupa trofeu, umilindu-si colegii de grupa, dupa cum se poate vedea si din filmarea ajunsa in posesia Impact Press.

Dorel Cojan isi trece in revista fazanii de la ciochinar, demonstrand, inca o data, daca mai era nevoie, ca are calitati native pentru a fi mentinut in lotul de tir cu pistoale sau cu arme de asalt, gen akm, al IPA Regiunea 1 Timisoara.

“Dupa o zi de vanatoare reusita, prada colonelului este de sase pufulici si un no name”, declara Dorel Cojan, in timp ce-si prezinta trofeele cu pene colorate. (V.E.)

2 thoughts on “VIDEO EXPLOZIV! Directorul Politiei Locale Timisoara, dupa o descindere intr-o colonie de fazani. VEZI cati “pufulici” a impuscat bodyguardul sef al primarului Nicolae Robu

Leave a Reply