COMUNICAT! Jandarmii din Timis sustin ca au fost promotori ai culturii de securitate si in cursul anului 2017

Marti, 23 ianuarie 2018, in sala “Aula Magna” a Universitatii de Vest din Timisoara, a avut loc evaluarea activitatii pe care efectivele Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara si ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis „General Moise Groza” au desfasurat-o in anul 2017.


La activitatea de evaluare a participat, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane,  domnul colonel Ionut Catalin Sindile, prim adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane.

A luat parte la eveniment doamna Eva Georgeta Andreas, prefect al Judetului Timis si, de asemenea, sefi ai institutiilor publice cu care jandarmii coopereaza si colaboreaza pentru indeplinirea atributiilor ce le revin.

Jandarmii si-au prezentat activitatea pe care au desfasurat-o pe parcursul anului ce a trecut, in contextul regional ce pozitioneaza institutia ca promotor al culturii de securitate. In alocutiunile ce au avut loc, a fost reliefat faptul ca Jandarmeria are un rol important in asigurarea climatului de ordine si siguranta in randul cetatenilor si ca acest deziderat se obtine prin efortul comun al tuturor institutiilor cu care coopereaza si colaboreaza. (I.P.)

 

 

Leave a Reply