MAZILIRE! Politistul Marian Godina anunta ca va fi “zburat” din sistem. “Nu voi fi doborat de sefii din Politia Romana, ci tocmai de colegii obedienti de pe acelasi palier cu mine!”

Politistul brasovean Marian Godina, considerat un simbol al reformei din Ministerul Afacerilor Interne, al noii generatii de politisti, a anuntat ca are semnale ca va fi “zburat” din sistem.


Masura urmeaza sa fie luata de chestorul Catalin Alexandru Ionita, noul sef al Politiei Romane, in semn de recunostinta fata de ministrul Carmen Dan, care i-a oferit sansa acestei functii, si a PSD.

“Daca voi fi doborat, nu voi fi doborat de sefii din Politia Romana, ci tocmai de colegii de pe acelasi palier cu mine. Cei care sunt vesnic nemultumiti de neajunsurile din Politie, dar care atunci cand sunt ridicati in picioare la vreo sedinta si intrebati daca au ceva de comentat spun cu tarie: nu, sefu’, totul e in regula.

Din pacate, e plin de d-astia. Viteji pe la spate, care nu s-ar impotrivi in veci in fata vreunui sef pentru ca nu au curaj, dar pe care ii deranjeaza Godina ca prea „si-a luat avant.

Va fi un semnal puternic ca daca iti permiti sa ridici capul, zbori. Ce e acum lasitatea in randurile noastre, dar ce va fi dupa ce voi fi dat exemplu drept cel care a deschis gura si a fost exclus? Va mai avea curaj vreunul sa deschida gura vreodata? Obedienti, dragi colegi, obedienti daca vreti sa va mearga bine, asta va fi semnalul dat si momentul in care libertatea de exprimare, oricum mult limitata in randurile noastre, va muri”, a scris, printre altele, Godina pe Facebook.

Pe de alta parte, dupa cum s-a confesat un alt politist pe reteaua de socializare, Godina este vazut ca un profesionist care a reusit sa spulbere multe din miturile negative la adresa politistilor.

„Da, si eu sunt politist, sau gabor asa cum va place unora sa ne spuneti. Da, si eu sunt ca Marian Godina, politistul acela de la Brasov care a reusit sa spulbere multe din miturile negative la adresa politistilor si care a reusit sa demonstreze ca pentru a deveni politist, trebuie sa fii inteligent, cinstit, curajos si sa dai dovada de abnegatie. Suntem multi ca el, noua generatie de politisti, gata sa te aparam, dar sa te si sanctionam atunci cand gresesti, pentru ca asta ne e menirea.

Nu o sa dam inapoi vreodata indiferent daca in fata noastra e vreun politician care ne „avertizeaza” ca a doua zi ne muta cine stie pe unde sau vreun interlop cu ceafa lata ne ameninta ca ne dezbraca, ori vreo persoana influenta care prin telefon incearca sa ne determine sa nu ne facem datoria, pentru ca stim ca daca ne „facem treaba” legal si cinstit, nimeni nu are ce sa ne faca!”, spune un anume Robert.

Marian Godina a participat deseori la protestele #rezist si a luat atitudine fata de masacrarea legilor justitiei de catre PSD si ALDE. De asemenea, el a ironizat de mai multe ori modul in care se exprima ministrul de Interne, Carmen Dan. (V.E.)

2 thoughts on “MAZILIRE! Politistul Marian Godina anunta ca va fi “zburat” din sistem. “Nu voi fi doborat de sefii din Politia Romana, ci tocmai de colegii obedienti de pe acelasi palier cu mine!”

  1. Ia sa se mai duca in plua mea si mascariciul asta. L-ati facut vedeta pe un maimutoi! Clovn de doi bani!

  2. Ești mai prost decât un polițist care dă amendă la o babă cu 7 legaturi de leuștean…

Leave a Reply