SOC! Avocat bagat in ghips, la Timisoara. Unul dintre aparatorii constanti al baietilor din lumea interlopa are un brat rupt

Ancheta procurorilor militari in dosarul politistilor si jandarmilor batausi din Timisoara, care au bagat in spital doi tineri nevinovati, a fost bulversata, in urma cu cateva zile, de aparitia unuia dintre avocatii angajati in cauza cu bratul stang imobilizat in ghips.


Carin Antonescu, aparatorul jandarmului Gavrila Alexandru Eugen, a surprins pe toata lumea cu vestimentatia sa casuala, gen urban styl, menita sa-i acopere bratul fracturat, in conditiile in care era recunoscut ca fiind unul dintre cei mai dandy avocati din Baroul Timis.

Dupa ce si-au mai revenit din soc, cei veniti sa-i apere pe batausii din cadrul Politiei Timis, aflati pe culoarele Parchetului Militar, au fost aproape convinsi ca avocatul a fost tinta vreunei razbunari, in conditiile in care o mare parte din clientela sa fidela provine din lumea interlopa.

Nume ca Sorin Flucsa sau Tudor Stoiti, condamnati la ani grei de inchisoare, pot duce cu gandul la eventuale presiuni pentru returnarea onorariului, chiar si cu pretul unui brat traumatizat.

Misterul ghipsului de sub roba maestrului a fost elucidat rapid de asistentul sau, Aurel Negrea, care a atras atentia ca nu este ceea ce s-ar putea crede, ci e vorba doar despre un banal accident de schi. Explicatia a avut darul de a mai detensiona atmosfera, multi dintre cei prezenti au rasuflat usurati – avand in vedere ca detin in portofoliu exponenti generosi ai lumii interlope -, iar in semn de solidaritate cu colegului sau cu bratul rupt, avocatul Mihai Pasca, induiosat, s-a oferit chiar sa-l ajute sa-si care geanta cu dosare.

In loc de concluzie, parafrazam un celebru citat din Alexandru Vlahuta, care ar putea spune ca suferintele avocatilor nu sunt altceva decat florile ce se arunca in calea dreptatii… (Vlad Enciu)

Leave a Reply