Dosarul politistilor batausi din Timisoara! Procurorii militari au extins cercetarile si cu privire la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic, dupa “perchezitionarea” unui telefon

Parchetul Militar Timisoara a decis sa extinda cercetarile in dosarul politistilor si jandarmilor batausi, care au bagat in spital doi tineri nevinovati, unul dintre ei fiind fratele vitreg al vedetei tv Bianca Dragusanu (foto), cu privire la o noua infractiune, care se alatura celei de purtare abuziva.


Este vorba despre accesul ilegal la un sistem informatic, iar informatiile despre imprejurarile in care s-a comis aceasta fapta au reiesit in cursul audierii uneia dintre victime.

Dragos Bogdan, care a fost confundat cu un infractor dat in urmarire nationala si a primit lovituri cu nemiluita, a declarat ca unul dintre politistii batausi l-a obligat sa-i dezvaluie parola de la telefonul sau mobil, dupa care a procedat la o “perchezitie” informativa neautorizata.

Ulterior, telefonul s-a defectat si a devenit inutilizabil, motiv pentru politisti – dupa ce au constatat ca au comis o mare nedrepate – de a promite ca vor face cheta pentru a cumpara un telefon nou.

“Dupa ce si-au data seama ca nu suntem persoanele cautate de ei, a venit un politist care se ocupa de dosar si mi-a spus ca nu ar dori sa fie in pielea mea. Si-au cerut scuze si mi-au spus ca-mi cumpara alt telefon. Unul dintre politistii care ne-a vazut in ce hal suntem, a devenit, brusc, mai uman si a fugit pana la o farmacie sa ne cumpere medicamente”, a declarat Dragos Bogdan , fratele vitreg al Biancai Dragusanu. (G.I.)

Sursa foto: Kanal D

Leave a Reply