MATOL! Cum isi cere iertare un tigan bogat din Lugoj, dupa ce a amenintat si jignit un procuror pe Facebook. “Este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal!”

Unul dintre membrii clanului Caldaras din Lugoj, Ion Popescu, zis Turculit, a fost amendat cu 1.500 de lei, dupa ce a postat pe retelele de socializare un mesaj de amenintare la adresa mai multor oameni ai legii din oras, printre care si prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, Dan Cristian Tatar.


La doar cateva zile de la acest incident, Turculit a sters filmuletul compromitator, pe care l-a inlocuit cu o alta inregistrare live, in care-si toarna cenusa in cap si-si cere scuze de la cei pe care i-a jignit si amenintat, dar mai ales de la procurorul sef.

„Pe data de 21 ianuarie am fost in stare de ebrietate, intr-un anturaj cu mai multi prieteni, si am discutat, si am vorbit, si am glumit, si chiar imi pare rau si imi cer scuze pentru ca am adaugat si numele unor persoane din institutiile statului roman, despre care, pe fondul bauturii, nu mi-am dat seama ce am zis.

Va rog sa imi permiteti sa ma refer la domnul Tatar Dan Cristian, care este prim-procuror a orasului nostru, Lugoj, care acest domn prim-procuror este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal. Imi cer scuze de la domnia dansului, pentru ca, fara sa imi dau seama, am fost in stare de ebrietate si am vorbit in spirit de gluma. Si vreau sa anunt public ca spiritul meu de gluma chiar m-a costat o amenda destul de buna.

Si, ca drept dovada ca respect legile statului roman, m-am dus si am achitat amenda care am primit-o, fata de domnii politisti.

Imi retrag cuvintele si imi pare rau ceea ce am facut, pentru ca nu am stiut ca de la o simpla gluma de Facebook o sa fie asa…picanta.

Inca o data, imi retrag toate cuvintele jignitoare. Imi cer mii de scuze de la domnul prim-procuror, Daniel Tatar Cristian, care i-am adaugat numele in live-ul meu si nu era corect. Imi retrag cuvintele si imi cer scuze! Si ca drept dovada ca nu am nimic cu nimeni, din contra, imi cer scuze si de la domnii politisti, daca am jignit pe careva, tot intr-un spirit de gluma, pentru ca nu am cu nimeni nimic. Chiar nu este adevarat absolut nimic din ce am zis, dar, pe fondul bauturii, va dati seama ca m-am simtit un gen de Hercule. Cam asta a fost retragerea cuvintelor mele”, se caieste Ion Popescu in noua postare.

Reamintim ca Turculit este principalul adversar al clanului Viscol, din Lugoj. In toamna anului trecut, dezvaluirile sale despre faradelegile tiganilor bogati din oras, beneficiari de protectii inalte, care sunt posesori de arme si terorizeaza orasul, a dus la o descindere de amploare a mascatilor la palatele bastanilor din Lugoj.

“Domnilor politisti, Bot Ioan si Musa Ion, zis Oprea, detin armament cu legitimatie, peste 20 de pusti si pistoale. Dar eu stiu ca armele sunt pentru vanatoare de animale, nu pentru vanatoare de oameni. Le tin in portbagajul masinilor sa ne faca frica. Luati-le, domnilor politisti, macar, acum, cat suntem in conflict. Sa fie sigilate sau ridicate acele arme, sa nu fim impuscati pe nedrept”, atragea atentia, anul trecut, cel mai important martor al “dictaturii” tiganilor din Lugoj. (V.E.)

Leave a Reply