REPLICA FOTO! Primarul Timisoarei prezinta pe Facebook “adevarata fata” a Spitalului de Boli Infectioase, in contrast absolut cu saloanele groazei in care sunt cazati bolnavii

Aflat intr-un decor hibernal de exceptie, in statiunea Ranca, primarul Nicolae Robu a decis sa sara in apararea conducerii Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, dupa ce in presa locala si nationala au aparut imagini revoltatoare cu conditiile de cosmar in care sunt tinuti bolnavii.


Dupa ce a incercat sa explice ca, de jumatate de secol, nu s-au mai facut investitii in unitatea spitaliceasca de la Padurea Verde, dar ca domnia sa, in calitate de primar, a alocat toti banii ceruti de conducerea spitalului pentru operatiunea de renovare a saloanelor, Nicolae Robu a revenit in forta fotografica, postand cateva imagini de protocol, cu explicatia pertinenta ca, de fapt, aceasta este adevarata fata actuala a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara.

Reproducem integral mesajul in care Nicolae Robu explica de ce conducerea spitalului a fost nevoita sa cazeze bolnavi in acele saloane groaznice.

“In mediul online si pe posturile nationale TV fac valva niste poze din Spitalul de Boli Infectioase Timisoara. Din pacate, acele poze sunt actuale si prezentarea lor este legitima. Ceea ce este, insa, incorect este ca nu se spune ca cea mai mare parte a Spitalului are deja alta fata, asa cum puteti vedea in pozele de mai jos.

Dupa zeci de ani – aproape o jumatate de secol! – in care nu s-a facut nimic, acum se desfasoara o multime de lucrari! Si asta, pt ca, in timp ce predecesorilor decidenti de pe parcursul acelor zeci de ani nu le-a pasat, MIE IMI PASA!

Ironia sortii este, ca de obicei, ca nimeni nu a spus nimic cand nu s-a facut nimic, vinovatii nefiind deranjati, valva este acum cand se face si multe sunt deja facute! Dar, eu merg inainte cu fruntea sus! Cu constiinta impacata ca mi-am facut si imi fac datoria!

P.S. Conducerea spitalului mi-a explicat ca a fost nevoita sa cazeze bolnavi in acele saloane groaznice -acesta este termenul pe care-l consider potrivit realitatii!-, neavand alternativa (saloanele in discutie sunt deja intrate in reabilitare, le-au fost schimbate usile si geamurile si razuiti peretii in vederea zugravirii; in curand, si ele vor arata ca cele din pozele de mai jos)”. (Mara Ion)

Leave a Reply