APEL! Revolutionarul Corneliu Vaida a pierdut, dar a si castigat in litigiul cu Politia Locala Timisoara. “Nesimtiti + godaci incompetenti = 500 lei. Nici ca mine, nici ca voi!”, a comentat petentul

Revolutionarul Corneliu Vaida, amendat de Politia Locala Timisoara ca riposta la postarea pe internet a unei fotografii cu masinile institutiei parcate pe trotuar, va trebui sa achite jumatate din valoarea sanctiunii.


Tribunalul Timis a decis sa respinga apelurile celor doua parti, care au contestat hotararea Judecatoriei Timisoara de a reduce cuantumul amenzii contraventionale aplicate lui Corneliu Vaida, de la 900 la 500 de lei. Decizia este definitiva.

“A adus jigniri la adresa politistilor locali de natura sa lezeze demnitatea acestora si a institutiei din care fac parte, facandu-i «adunatura de nesimtiti», «godaci inutili», «boacteri daltonisti», nu doar «nesimtiti si incompetenti», «boacterii retardati de la Disciplina in constructii»”, au explicat politistii locali motivele care au stat la baza sanctiunii.

Imediat dupa aflarea verdictului dat de Tribunalul Timis, Corneliu Vaida a anuntat ca va plati amenda, dar se va distra de toti banii. “Militiene Cojan, amirale Tarlui, justitia a deci azi: “nesimtiti”+ “godaci incompetenti” = 500 lei. Nici ca mine, nici ca voi! Promit sa ma distrez de toti banii!”.

Nu cu mult timp in urma, intr-o alta postare pe Facebook, revolutionarul timisorean i-a adresat o intrebare aproape retorica directorului Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan. “Daca-i fac iar “nesimtiti” pe boacterii tai, ma mai amendezi o data sau ramane valabila amenda de acum un an, la care am facut ambii doi recurs?”. Raspunsul inca nu a fost consemnat in spatiul public, insa nu este exclus sa asistam la o sarabanda a amenzilor si plangerilor contraventionale. (G.I.)
 

Leave a Reply