O noua parcare in Timisoara! Primarul Nicolae Robu si directorul Culita Chis taie panglici electorale in propriile cartiere

Primarul Timisoarei pare sa-si fi gasit un concurent pe masura in competitia citadina, extrem de urmarita de electorat, in urma careia se va stabili cartierul cu cele mai moderne parcari amenajate din bani publici. Si, poate, chiar viitorul primar…


Dupa ce, anul trecut, Nicolae Robu sa construit o parcare cu peste 150 de locuri in zona sa rezidentiala, in Calea Buziasului, pe care nu a nu a rezistat tentatiei de a o filma cu drona si de-a o prezenta pe Facebook, a venit randul unui alt greu din Primaria Timisoara sa-si arate maiestria in arta locurilor de parcare.

Chis Culita, directorul Directiei Tehnice, campionul veniturilor din palatul administratiei locale, a deschis un santier chiar in cartierul sau, in Zona Steaua, pe strada Intrarea Peru, unde, in aceste zile, se construieste o moderna parcare, cu aproape 60 de locuri.

Lucrarea este executata de muncitorii Societatii de Drumuri Municipale (SDM), iar investitia, conform autorizatiei de construire, se ridica la aproape 100.000 de lei. Fara valoarea terenului, estimat la cateva sute de mii de euro.

In conditiile in care, in ultimii cinci ani, conform statisticilor SDM, in Timisoara s-au construit peste 6000 de locuri de parcare, este posibil ca aceasta nisa electorala, inaccesibila altor posibili candidati, sa-i aduca lui Nicolae Robu un al treilea mandat de primar.

Modelul a fost brevetat cu succes de fostul edil, Gheorghe Ciuhandu, care a impanzit cartierele orasului cu fantani construite din bani publici, pe care a aplicat placute electorale care au avut efect maxim la urne. (Vlad Enciu)

Leave a Reply