RAZBUNARE! Masina unui fost sef din Politie, incendiata cu un cocktail Molotov. Bolidul marca Audi a fost distrus aproape in intregime

O limuzina de lux apartinand unui fost sef din Politie a fost incendiata, in noaptea de sambata spre duminca, de persoane necunoscute. Autoturismul s-a facut scrum intr-o parcare publica din oras, dupa ce a luat foc din cauza unui cocktail Molotov aruncat in interior.


Pompierii au fost alertati, duminica dimineata, ca sa stinga un incendiu violent izbucnit intr-o parcare publica din municipiul Focsani, care risca sa se extinda si la alte autoturisme.

Un echipaj de la ISU Vrancea s-a deplasat rapid la fata locului, iar dupa ce dupa ce au reusit sa stinga flacarile, militarii au stabilit ca incendiul a fost provocat intentionat cu un cocktail Molotov aruncat in interiorul bolidului de lux marca Audi.

„Este vorba despre un autoturism care a ars in interior in urma unei actiuni intentionate. Incidentul s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 4,30. La fata locului a intervenit un echipaj al Detasamentului de Pompieri Vrancea. Focul a fost stins, nu s-a extins la alte masini”, a declarat Florin Olaru, purtatorul de cuvant al ISU Vrancea.

Proprietarul masinii este agentul sef principal Fanuta Lazar, fost sef al Postului de Politie din comuna Nereju.

Acesta a declarat presei ca nu stie cine este persoana care i-a incendiat autoturismul, deoarece nu are conflicte deschise sau dusmani cunoscuti. In schimb, a fost amenintat de mai multe ori de infractorii bagati la beci de-al lungul timpului.

Politia a început o ancheta pentru a afla cine este piromanul care a provocat incidentul. (V.E.)

Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Leave a Reply