LOVITURA DE IMAGINE! Maria Grapini a castigat concursul virtual dotat cu premiul Politicianul Anului, la mare batalie cu un consilier local din municipiul Pitesti

Europarlamentarul Maria Grapini si-a anuntat, astazi, victoria in cursa on-line pentru titlul de Politicianul Anului, dupa o lupta apriga cu ocupantul locului doi, Dinu Danut, membru in Consiliul Local al Municipiului Pitesti, mai cunoscut din perioada in care, avand gradul de comisar sef, era purtatorul de cuvant al IPJ Arges.


De altfel, vicecampionul acestei competitii on-line, care a condus intrecerea politicienilor pana aproape de final, a si amenintat ca va face plangere la comitetul de organizare al acestui concurs, Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, dupa ce a remarcat ca, in ultimele zile, s-a votat masiv Maria Grapini.

“Am aflat de la prieteni ca s-a finalizat perioada de votare! Cu 7.542 de voturi, sunt pe primul loc! Va multumesc tuturor, celor pe care va stiu direct si celor pe care inca nu v-am intalnit, pentru sustinere! Cel mai mare premiu pentru mine este increderea oamenilor! Am castigat aceasta Gala ca si pe cea de anul trecut (Gala “Bursa”) doar datorita increderii oamenilor in mine! Va multumesc si va doresc numai bine! Voi continua sa ma lupt pentru oameni!”, a fost mesajul euforic, exclamativ, postat de Maria Grapini pe o retea de socializare.

Acest anunt a devansat, oarecum, prezentarea oficiala a rezultatelor procesului de nominalizare si jurizare, care vor fi facute publice in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, in data de 20 Martie 2018.

“Pana la aceasta data, rezultatul final este confidential”, au precizat organizatorii acestui eveniment national, ce recompenseaza performanta celor care lucreaza in domeniul asistentei sociale sau contribuie la dezvoltarea lui.

Un rezultat meritoriu in cadrul acestui concurs a inregistrat, pana la aceasta etapa, si un alt candidat din Timis, Adriana Simu, care a obtinut  1807 voturi, respectiv locul doi, la categoria Asistenti sociali din domeniul sanatatii / serviciilor medicale, fiind devansatat cu aproape 150 de voturi de reprezentanta Bucurestiului, Nicoleta Diaconu.

Corespondantul de Timis al ziarului Adevarul, Stefan Both, care a concurat pentru titlul de Jurnalistul anului, a terminat competitia pe locul 20, cu 174 de voturi, din 25 de candidati. Castigatoarea, Irina Chiriac, de la Radio Trinitas Bucuresti, a obtinut nu mai putin de 4547 de voturi. Pentru cele 18 premii ale Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, editia a V-a 2018, s-au inscris aproape 700 de candidati. (Mara Ion)

One thought on “LOVITURA DE IMAGINE! Maria Grapini a castigat concursul virtual dotat cu premiul Politicianul Anului, la mare batalie cu un consilier local din municipiul Pitesti

Leave a Reply