PROTOCOL ILEGAL! Directorul OCPI Timis, Marius Arthur Ursu, a permis procurorilor DNA sa cotrobaie prin averile romanilor

Fostul director general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, timisoreanul Marius Arthur Ursu, care in prezent conduce Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Timis, este acuzat ca ar fi deschis usa procurorilor DNA, ilegal, in spatiul rezervat averilor imobiliare ale romanilor.


Conform informatiilor vehiculate in spatiul public, incepand din 2013, chiar dupa numirea sa la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, procurorul sef Laura Codruta Kovesi a incheiat si semnat personal un protocol cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Aceasta intelegere a permis accesul online, printr-o statie de lucru instalata la sediul DNA, la toate datele de cadastru, respectiv elemente de identificare, dar si documente – contracte de vanzare-cumparare, incheieri notariale, contracte de credit, ipoteci etc.

Cu alte cuvinte, DNA a avut acces direct, fara mandat de la judecator, la toate datele personale si documentelor notariale ale romanilor, incepand cu anul 2013.

Pentru a acoperi acest abuz, la articolu 3, aliniatul 8, se mentioneaza: “In aplicarea prezentului Protocol, informatiile obtinute de DNA din bazele de date vor fi considerate ca provenind din comunicari ale ANCPI cu scop de informare”. (V.E.)

One thought on “PROTOCOL ILEGAL! Directorul OCPI Timis, Marius Arthur Ursu, a permis procurorilor DNA sa cotrobaie prin averile romanilor

  1. Daca DNA-ul a avut acces la toate aceste informatii cum este posibil sa aiba atatea rateuri si atatea clasari pentru ca nu au putut dovedi frauda imobiliara a tiganilor si acolitilor lor?
    Exista o explicatie: Tarata in dovleac !

Leave a Reply