RAZBOAIELE ZAPEZII! Fostul primar Gheorghe Ciuhandu il distruge pe Nicolae Robu, dupa ce a fost facut responsabil de proasta deszapezire a strazilor Timisoarei. “Narcisist, megalomanic. A primit proiecte pe tava de peste 170 milioane de euro!”

Tentativa primarului Nicolae Robu de a da vina pe fosta administratie a orasului, ca explicatie la modul haotic in care a organizat deszapezirea Timisoarei, dupa doua zile de ninsori, a primit o replica usturatoare de la Gheorghe Ciuhandu.


“Greaua mostenire” acuzata de Robu, cu referire la numarul redus de utilaje ce pot fi scoase pe strazi, il enerveaza la culme pe fostul edil si-l determina sa faca o dezvaluire exploziva, care ar trebui sa-l readuca cu picioarele pe pamant pe omul providential din Bocsig, ajuns mare sef in capitala Banatului.

“Valoarea totala a proiectelor primite pe tava de Nicolae Robu de la administratia Ciuhandu a fost de peste 170.000.000 euro. Dl. Robu, in loc sa spuna „mulțumesc” (sau cel putin sa aiba bunul simt sa taca daca nu e capabil sa recunoasca si meritele altora), nu numai ca nu a fost in stare sa le pună pe toate in aplicare, dar si le-a asumat cu nerusinare pe cele realizate, a taiat panglici sustinand ca datorita lui s-au intamplat toate, ca el este cel care modernizeaza Timisoara „in forta” si alte asemenea minciuni”, a rabufnit Gheorghe Ciuhandu.

Trecand in revista promisiunile demagogice din campania electorala si modul in care a cheltuit milioane de euro din banul public pentru o echipa de fotbal fara rezultate si fara spectatori, fostul primar concluzioneaza ca, din pacate, capacitatea managerială a lui Nicolae Robu se vede si acum, cand nu a fost in stare sa organizeze deszapezirea orasului.

“Preocuparea principala a lui Nicolae Robu se reduce exclusiv la propria imagine, promovandu-se pe facebook in mod narcisist, megalomanic si facand de multe ori prin aceasta subiectul unor stiri mondene, ce dauneaza de fapt imaginii orasului pe care il reprezinta si lipsesc de substanta administratia locala”, incheie Ciuhandu.

In final, Nicolae Robu este invitat sa-si imagineze ce realizari ar fi avut administratia sa, de cand este primar, daca in anul 2012 nu ar fi mostenit niciunul din cele 37 de proiecte cu finantare europeana de la administratia Ciuhandu. (Mara Ion)

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Leave a Reply