INCREDIBIL! Ofiter cleptoman de la Combaterea Criminalitatii Timisoara, prins cu o bratara furata asupra sa. Specialist in perchezii informatice, comisarul sef urma sa fie detasat la DIICOT

Un ofiter specialist de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara isi poate lua adio de la cariera de politist, la doar 51 de ani, dupa ce a fost prins ca a sustras o bijuterie din aur de pe banda de chek-in a Aeroportului International “Henri Coanda” din Bucuresti.


Comisarul sef Lucian Valentin Molin s-a deplasat in Capitala, pe data de 1 martie, unde a sustinut un examen formal si a fost declarat apt pentru a fi detasat pe langa procurorii de la DIICOT Timisoara.

La intoarcere nu si-a putut infrana pornirile de cleptoman si, pe aeroport, in timp ce se afla in zona de check-in, a sustras o bratara din tavita in care se aflau bunurile unei pasagere, dupa trecerea prin filtrul de securitate. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar bratara a fost recuperata de la politistul timisorean, pe pista, in timp ce se deplasa catre avion.

Surse din Parchetul General au confirmat pentru Impact Press ca autobuzul care transporta pasagerii catre aeronava a fost oprit pe pista, iar bijuteria furata a fost descoperita asupra lui Lucian Valentin Molin.

,,Politistii din cadrul S.P.T.A. Henri Coanda au fost sesisati telefonic de catre Dispeceratul SRI- Brigada Antiterorista ca un barbat a fost depistat in autobuzul ce urma sa transporte pasagerii pentru imbarcare la cursa Tarom cu destinatia Timisoara, avand asupra sa o bratara despre care existau indicii ca a sustras-o din tavita speciala dupa trecerea prin filtru de Securitate SRI, bratara apartinand unei femei. Autorul a fost identificat ca fiind Molin Lucian Valentin, 51 ani, comisar sef in cadrul B.C.C.O. Timis”, este comunicatul politistilor de la Transporturi Aeriene, reluat de Vocea Timisului.

Colegii politistului din Timisoara au dezvaluit ca Molin Lucian Valentin, specialist in perchezitii informatice, nu este la prima abatere de acest gen, ca era recunoscut in cadrul brigazii ca avand apucaturi cleptomanice. Cel mai banal furt, care s-a tot repetat, era comis la popota unitatii, de unde sustragea farfurii cu mancare, pe care trebuia sa le achite colegii. (V.E.)

Leave a Reply