Dosarul hotilor din buzunare, stramutat la Tribunalul Arad. Judecatoarea Laura Brindescu nu a reusit sa convinga Curtea de Apel Timisoara ca are nevoie de “suportul moral” al sotului jurnalist

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au studiat cu atentie dosarul hotilor din buzunare in care este trimis in judecata si inspectorul principal George Gavrea, ofiter in cadrul Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, si au luat o decizie importanta, care inlatura temerea politistului ca, in cazul in care ar fi fost judecat de Tribunalul Timis, nu ar fi beneficiat de un proces corect.


Hotararea instantei de apel vine la putin timp dupa ce judecatoarea Cernus Dubravca, de la Tribunalul Timis, a respins cererea de recuzare a noii sale colege, Laura Brindescu, fost procuror, pe completul careia fusese repartizat, cat de poate de “aleatoriu”, dosarul hotilor din buzunare.

“Cat de obiectiv va fi acest nou judecator in momentul in care va fi nevoit sa-i audieze pe cativa din fostii colegi de la Parchet, pe care intentionam sa-i chemam ca martori? De asemenea, sotul domniei sale este jurnalist, a fost prezent in sala, iar articolele sale despre acest caz pot fi plasate la limita antepronuntarii instantei de judecata, pentru ca este greu de crezut ca sotii Brindescu nu discuta acasa si chestiuni profesionale. In mod firesc, doamna judecator ar fi trebuit sa se abtina”, a fost una dintre intrebarile retorice din cererea de recuzare, peste care Cernus Dubravca a trecut cu nonsalanta profesionala, consemnand faptul ca noua judecatoare are nevoie de suportul moral al sotului.

“Intr-adevar, sotul doamnei judecator, Brindescu Ciprian, ziarist la Renasterea banateana, a participat la sedinta de judecata din 23.01.2018, dar nu in calitate de ziarist, ci de sot al doamnei judecator, care a condus prima sa sedinta de judecata ca si judecator si a venit in sala de judecata pentru a o sustine moral. Conform spuselor doamnei judecator, sotul dansei nu a facut nicio inregistrare audio-video”, se precizeaza in motivarea hotararii de respingere a recuzarii.

Totusi, Curtea de Apel Timisoara a fost de alta opinie si, investita sa solutioneze cererea de stramutare a acestui dosar la o alta instanta de pe raza sa competenta, a decis ca dosarul hotilor de buzunare sa fie trimis la Tribunalul Arad.

“Admite cererea de stramutare formulata de petentul Gavrea Catalin cu privire la dosarul nr. 5176/30/2017. In temeiul art. 74 C.pr.pen., dispune stramutarea judecarii cauzei ce formeaza obiectul dosarului nr. 5176/30/2017 al Tribunalului Timis la Tribunalul Arad. Mentine toate actele indeplinite in fata Tribunalului Timis”.

Reamintim ca, in acest dosar, au fost trimisi in judecata Schein Ioan, Schein Angela, Kanalas Izabella, Boros Atila Ioan, Miclea Ionut, Lovasz Elisabeta Nina, Ion Daniel Sorin si Gavrea George Catalin, toti acuzati de constituirea unui grup infractional organizat (G.I.)

2 thoughts on “Dosarul hotilor din buzunare, stramutat la Tribunalul Arad. Judecatoarea Laura Brindescu nu a reusit sa convinga Curtea de Apel Timisoara ca are nevoie de “suportul moral” al sotului jurnalist

  1. Dl Ilas sa i spuneti si la Nădășan zis diamant si lui Spatar alex zis reportofon ca avocatul pe care il înjură de mama foculluu e tocmai avocatu’ Kovacs, aparatorul polițistului Gavrea, al fostului inspector sef Muntean si adjunct Bolbos samd:)sa fie sănătoși

  2. Nu băgați in seamă pe Nadasan croco, ca poate il pune pe Udrea sa va bată ))))

Leave a Reply