HR Summit Timisoara! Brand de angajator, Gamification, leadership – teme ce vor fi abordate la cea mai importanta conferinta de Resurse Umane, din 2018, din zona Banatului (P)

Cea mai mare comunitate a HR-ilor din zona Banatului se reuneste, De mai bine de patru ani, la Conferinta de Resurse Umane HR Summit.


Noua editie de la Timisoara, care are loc pe 26 Aprilie, imbunatateste conceptul deja consacrat prin alinierea la cerintele pietei, subiecte de interes, speakeri internationali si publicuri tinta emergente. Concret, structura evenimentului din aceasta primavara cuprinde cateva sectiuni noi, menite sa raspunda necesitatilor publicului banatean.

“Propunem o politica de HR proactiv: dezvoltam, educam, implicam. HR Summit inseamna dezbateri constructive, know-how international adaptat nevoilor locale, networking si orientare spre noile tehnologii. In acest an propunem tematici precum: gamification, leadership, modalitati de retentie a angajatilor, brandul de angajator, dar si aspecte care tin de dreptul muncii sau implicatiile software in HR. ”, declara Bianca Tritean, Project Manager HR Summit.

Workshop-urile aduc in atentia specialistilor de resurse umane din Timisoara doua sectiuni importante: The Heart of Leadership si IT Industry Challenges. De ce punem accent pe aceste doua aspecte?

Una dintre preocuparile principale ale companiilor este cresterea si promovarea interna. Indentificarea corecta a talentelor, retentia acestora si implicarea managementului in dezvoltarea acestora duce la consolidarea brandului de angajator. The Heart of Leadership se adreseaza HR Managerilor si leaderilor care urmaresc evolutia la nivel de echipa, dar si la nivel de individ.

In 2018, zonele dedicate relaxarii, activitatilor sportive sau networkingului pentru angajatii din domeniul IT tin de natura firescului. Mediul de lucru sedentar, riscul burn-outului, hobby-urile angajatilor, plafonarea sau lipsa productivitatii sunt factori de care angajatorii tin cont cand decid pachetul extrasalarial pe care il ofera angajatilor. Workshop-urile din cadrul sectiunii IT Industry Challenges aduc in discutie modalitati inovative de recrutare, retentie si motivare.

Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

HR Summit Timisoara este organizat de Libero Events si are loc pe 26 Aprilie 2018 in incinta Hotel NH Timisoara. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro. (I.P.)

Leave a Reply