EXPLOZIV! Judecatorul din Timisoara cercetat pentru implicare intr-o bataie de strada, cumnat cu un cunoscut luptator de MMA

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara urmeaza sa stabileasca  imprejurarile reale in care s-a produs incidentul violent, de duminica dimineata, din plin centrul orasului de pe Bega, in care a fost implicat si un judecator.


Lucian Verdes (foto), de la Sectia Civila a Tribunalul Timis, a devenit suspect in acest dosar si va fi cercetat alaturi de alti batausi pentru tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare.

Desi magistratul avea obligatia de rezerva, a trecut peste toate interdictile deontologice si s-a implicat in bataia de strada care a trezit tot centrul orasului, loviturile primite in timpul incaierarii provocandu-i mai multe rani in jurul gatului.

De asemenea, unul dintre tovarasii sai de petrecere a primit o “perversa” in zona fetei, avand probleme medicale serioase la un ochi. Cei doi raniti au fost transportati la spital, insa, dupa cum spun martorii, tensiunile dintre cele doua grupuri au reizbucnit si in curtea unitatii medicale.

„In jurul orei 5 dimineata, am avut o sesizare cu privire la un scandal cu mai multe persoane, pe raza municipiului Timisoara, in zona Catedralei. Este vorba de doua grupuri, impartite in cinci si respectiv trei persoane, in  urma altercatiei, patru persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. In prezent sub coordonarea Parchetului competent se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare”, au comunicat reprezentantii IPJ Timis.

Surse din anturajul batausilor ne-au dezvaluit ca judecatorul ar fi participat la o petrecere organizata de rudele sotiei sale, iar scandalul ar fi pornit de la o serie de avansuri pe care le-ar fi facut unor tinere din club. De altfel, comportamentul magistratului, transferta la Tribunalul Timis in ianuarie 2009, de la Tribunalul Caras-Severin, nu constitutie o surpriza pentru cei care stiu ca acesta este cumnatul cunoscutului luptator de MMA, Tolea Ciumac.

Mai exact, judecatorul Lucian Verdes este casatorit cu Mariana (foto), sora unei cunoscute dive din lumea scandalurilor mondene, Magda Ciumac. Divortata de luptatorul cu 23 de meciuri pe ringul de MMA si, pana nu demult, aflata intr-o frumoasa poveste de dragoste cu Andrei, patronul restaurantului de la Fabrica de bere “Timisoreana”.

“Nu e de mirare ce s-a intamplat, pentru ca Lucian Verdes este un personaj foarte irascibil, chiar impulsiv in anumite momente. Uneori, in sala de judecata, este vizibil faptul ca abia-si stapaneste nervii. Daca era altfel, poate nu putea sa faca parte din acea familie, in care a devenit cumnat cu interlopul Tolea Ciumac”, ne-a dezvaluit un cunoscut al magistratului.

Desi Codul Penal prevede condamnari usoare pentru infractiunile de tulburarea ordinii si linistii publice si incaierare, totusi, in cazul in care va fi gasit vinovat, Lucian Verde risca excluderea din magistratura. Deocamdata, nu am reusit sa aflam si punctul de vedere al judecatorului in cauza. (V.E.)

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply