ACHITARE! Primarul PSD din Timis condamnat la 1 an de inchisoare pentru ca si-a angajat fiica pe post de bibliotecar, “iertat” de judecatorii Curtii de Apel

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis sa infirme raportul Agentia Nationala de Integritate (ANI) intr-un caz evident de conflict de interese si sa-l scoata basma curata pe primarul PSD din Timis acuzat ca si-a angajat fiica pe un post de bibliotecar.


In prima instanta, Petru Carebia, primarul “selfie” al localitatii Costeiu, a fost condamnat de Judecatoria Lugoj la un an de inchisoare si efectuarea a 70 de zile de munca neremunerata la primaria pe care o conduce sau la Spitalul Municipal din Lugoj.

In apel, infractiunea retinuta in seama edilului banatean de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis nu a mai fost considerata de acelasi pericol social, astfel ca s-a pronuntat o decizie de achitare.

“Desfiinteaza hotararea atacata si rejudecand: In baza art. 396, alin.5, raportat la art. 16, lit. d, Cod procedură penala si art. 301, alin. 2, lit. b Cod penal, achita pe inculpatul Carebia Petru, pentru savarsirea infractiunii de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane”, se mentioneaza in minuta Curtii de Apel Timisoara. Hotararea este definitiva.

Reamintim ca, in mai 2017, primarul Petru Carebia a ajuns de rasul colegilor sai din PSD, si nu numai, dupa ce si-a postat pe retelele de socializare o serie de fotografii sexy – doar in chiloti roz si papuci de casa, pentru a impresiona o tanara cu care flirta in mediul virtual. (V.E.)

 

Leave a Reply