CONCURS! Batalie mare pentru posturile de ofiteri si subofiteri scoase la concurs de IPJ Timis, rezervate candidatilor din sursa externa

Batalie mare pentru cele 587 de posturi de ofiteri si agenti de politie scoase la concursul de incadrare directa, din sursa externa si prin reincadrare, care va avea loc, maine, 17 martie, la sediul Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” Campina sau la sediul inspectoratelor judetene.


Printre cei 3.057 de persoane care-si doresc o cariera in Politia Romana, ale caror dosare au fost validate de comisia de examen, se afla si 35 de candidati care se bat pentru posturile scoase la concurs de Inspectoratul Judetean de Politie Timis.

De departe, cea mai mare concurenta este consemnata la Compartimentul Resurse Umane, unde nu mai putin de 23 de candidati, printre care si Adriana Bogdanescu, de la Serviciul Cabinet, se lupta pentru un post de agent. Urmeaza Investigatiile Criminale, cu 4 candidati pentru un singur post de ofiter, Analiza si Prevenirea Criminalitatii, tot 4 candidati pentru un post de ofiter, Brigada de Operatiuni Speciale, cu 3 candidati pe doua posturi de agent.

La Compatimentul Logistica, cele doua posturi de ofiter scoase la concurs sunt vizate doar de doi candidati, respectiv Adriana Nadasan si Marius Ianosev. Toti candidatii au trecut de probele eliminatorii specifice fiecarui post, iar in data de 17 martie vor sustine proba scrisa.

Organizatorii au anuntat ca accesul in salile de concurs se va face pana la ora 10,15. Cei care nu vor fi prezenti pana la aceasta ora, nu li se va mai permite accesul si vor fi declarati ”Neprezentat”, indiferent daca se afla sau nu in incinta institutiei unde se sustine proba.

In cadrul acestei probe, candidatii vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil si pix/stilou de culoare albastra. Nu se admit pixuri/stilouri care permit stergerea si rescrierea. Fraudele, precum si tentativa de savarsire a acestora se sanctioneaza prin eliminarea din concurs. (G.I.)

Leave a Reply