DESCINDERI! Traficanti de droguri arestati la Timisoara, dupa ce au fost prinsi cu mari cantitati de cannabis, cocaina si ecstasy

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Timisoara, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timisoara, au efectuat doua perchezitii imobiliare, in urma carora au ridicat 15 kg de canabis, 100 de grame de cocaina, mai multe comprimate de ecstasy, cantare, grindere, precum si aproape 60.000 de lei, suma despre care exista suspiciunea ca provine din traficul de droguri.


Operatiunea a vizat locuintele membrilor unei grupari specializate in trafic de droguri de risc si cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, din Timisoara, iar interventia a avut loc la momentul considerat oportun de anchetatori, dupa o perioada de monitorizare a traficantilor.

Patru persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timisoara, pentru audieri, iar ca urmare a administrarii probatoriului, doi barbati, de 29 si 35 de ani, cetateni nigerieni, au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

Conform anchetatorilor, Akinyomi Abiola Stanley şi Ijagbemi Henry Olaiya, originari din Nigeria, au derulat activitati de trafic de droguri – cannabis si comprimate MDMA, pe care le distribuiau pe raza municipiului Timisoara, cu pretul de 50-60 lei/gram cannabis, respectiv 4.000 lei/100 grame şi 50 lei/comprimatul MDMA.

La actiune au participat si luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis. (V.E.)

 

 

Leave a Reply