BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

REZULTATE! Posturile de ofiteri si agenti scoase la concurs de IPJ Timis, ocupate de “civili” foarte bine pregatiti. Adriana Nadasan a devenit ofiter cu una dintre cele mai mari note din tara

Inspectoratul General al Politiei Romane a publicat rezultatele examenului pentru ocuparea a aproape 600 de posturi de ofiteri si agenti scoase la concursul de incadrare directa, cu recrutare din sursa externa si prin reincadrare.

Testarea cunostintelor teoretice ale candidatilor a avut loc, duminica, 17 martie, la la sediul Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar” din Campina, dar si la sediul inspectoratelor judetene de politie.

Pentru posturile de ofiteri si agenti scoase la concurs de IPJ Timis s-au validat cateva zeci de dosare, unii visatori la cariere in Politie sustinand examenul la Campina, altii la Timisoara.

Surpriza rezultatelor afisate, duminica seara, poate fi considerata Adriana Nadasan (foto), candidat pentru un post de ofiter la Compartimentul Logistica al IPJ Timis, care a obtinut una dintre cele mai mari note din tara, 9,70.

Tanara ofitereasa a demonstrat ca “poate si merita mai mult”, dupa cum si-a consemnat succesul pe pagina de Facebook, iar printre cei care au felicitat-o imediat dupa aflarea rezultatelor a fost si liderul de sindicat al politistilor timiseni, Doinel Malcoci, care i-a urat sa avanseze in sistem si sa ajunga sef peste partenerul sau de viata, Cosmin Nadasan, agent la Politia Rutiera.

Tot  note de premianti au fost consemnate in dreptul Rodicai Giuica, 9,10, care a devenit ofiter la Biroul de Analiza si Prevenirea Criminalitatii, si Ionut-Florin Popovici, 8,95, ofiter specialist I la Serviciul de Investigatii Criminale. Alti castigatori ai concursului cazon de duminica sunt Lazar Voichita, ofiter Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice (7,75), Barbos Alexandra Mirela, agent, Resurse Umane (8,50), Dima Carmen Iasmina, agent Logistica (8,65), care este posibil sa sustina inca un examen de balotaj cu Vilcan Nicoleta, care a obtinut aceeasi nota, Balaj Elisei, agent, Intendenta (8,65), Ciui Marius Alex, agent, Logistica (7,75), Ianosev Larisa Nicoleta, agent, Financiar (8,80), Morosanu Iasminca, Brigada Operatiuni Speciale Timisoara, Serviciul Caras-Severin (8,20).

Tot duminica a fost facut cunoscut si numele noului ajutor de sef de Post Politie Liebling, Ianc Alberto Catalin, care a fost notat cu 8,20. Candidatii nemultumiti de rezultate au avut la dispozitie 24 de ore pentru a depune contestatie. (G.I.)

4 Responses to REZULTATE! Posturile de ofiteri si agenti scoase la concurs de IPJ Timis, ocupate de “civili” foarte bine pregatiti. Adriana Nadasan a devenit ofiter cu una dintre cele mai mari note din tara

 1. Panda says:

  Felicitări!

 2. Claudiu says:

  Si Bogdanescu????

 3. Cupidon says:

  Adriana Bogdanescu, cu nota 6,25, a ocupat doar locul 12 la concursul pentru un post agent de politie, compartiment Resurse Umane! Dar cine n-are noroc la concursurile IGPR, are noroc in dragoste. Prietenele stiu de ce 😉

 4. Nea Gicu says:

  Fata asta (promovata vreau sa zic) chiar e fata buna si chiar o merita… si din cate stiu eu, o iubeste, ca si pe dorinel, mai toata populimea care o cunoaste.
  Cei care stau bine cu memoria, isi amintesc ca a mai fost un sef ( ” inspector sef ce n ai fost tu vreodata ” ) de a vrut s-o treaca prin corpul ofiterilor, insa n-ar mai fi avut ragazul necesar, pentru ca intre timp, a pus ochii pe alta, pe una Lavinia, sau ma rog, unii spun ca Lavi ar fi pus ochii pe el. Ce mai love – storiuri se mai scriau odata…. ah, ce vremuri…. chiar am devenit nostalgic…

Leave a Reply

%d bloggers like this: