SURPRIZE, SURPRIZE! Maria Grapini a pierdut titlul de “Politicianul Anului”, confirmand proverbul “Cand doi se cearta, al treilea castiga”

Lovitura de teatru la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala, ceremonie in cadrul careia, in seara zilei de 20 martie, au fost anuntati castigatorii premiilor oferite celor care, in 2017, au contribuit la dezvoltarea asistentei sociale si la promovarea profesiei de asistent social.


Desi se astepta sa fie invitata pe scena Ateneului Roman pentru a i se inmana premiul Politicianul Anului, dupa ce a obtinut peste 7.500 de voturi la competitia lansata pe internet, europarlamentarul Maria Grapini a avut surpriza – anuntata chiar de “Zana suprizelor”, Andreea Marin – ca juriul sa stabileasca un alt castigator final.

Este vorba despre Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean Bacau, politician care in clasamentul online ocupase doar locul 3, cu 2670 de voturi.

“Am castigat aceasta Gala ca si pe cea de anul trecut (Gala “Bursa”) doar datorita increderii oamenilor in mine. Va multumesc tuturor, celor pe care va stiu direct si celor pe care inca nu v-am intalnit, pentru sustinere!”, a fost mesajul prin care, in urma cu aproape o luna, Mariei Grapini a riscat sa se bucure prematur de o victorie, care, in ultimul moment, i-a fost smulsa de politicianul din Bacau.

Este posibil ca juriul sa fi decis ca titul Politicianul Anului sa merga catre locul III din clasamentul online, dupa ce castigatoarea de facto, europarlamentarul Maria Grapini, si Dinu Danut, membru in Consiliul Local al Municipiului Pitesti, care a terminat cursa pe locul II, cu 5485 de voturi, s-au acuzat reciproc de fraudarea rezultatului de pe internet. (G.I.)

 

Leave a Reply