Oamenii lui Grindeanu se intorc acasa! Simona Teighiu Jurj, demisa din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei

Oamenii de incredere ai fostului premier Sorin Grindeanu, numiti anul trecut in functii importante la nivel central, se pare ca nu mai satisfac pretentiile de partid si de stat, mai cu seama dupa ce fostul lider al PSD Timis a fost exclus din partid si cadorisit cu sefia ANCOM.


Astfel, Simona Teighiu Jurj (foto) a fost demisa, fara prea multe explicatii, din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, pe care o detinea din 8.03.2017.

Procesul de epurare a timisorenilor, declansat de prim-ministrul Viorica Dancila, i-ar putea viza, in perioada urmatoare, si pe Petru Andea, secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale, din 13.04.2017, sau Vali Korman, vicepresedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, cu rang de subsecretar de stat, avansat la Bucuresti in 24.03.2017.

Alexandru Chrila, fostul sef al Cancelariei Prim-ministrului Sorin Grindeanu, se pare ca a fost salvat la timp, fiind adus in echipa fostului sau sef de la Guvern, pe care l-a consiliat temeinic in ultimii ani, la Autoritatea Nationala pentru Administrarea si Reglementarea in Comunicatii (ANCOM).

Cu siguranta, din patriotism teleormanean, Viorica Dancila nu ar fi colaborat nici cu banateanca Eva Andreas, fost sefa de cabinet a premierului Sorin Grindeanu, care a revenit in Timis imediat dupa motiunea de cenzura prin care PSD si-a “decapitat” propriul Guvern si, la putin timp, numita in functia de prefect.

„29 martie 2018, imi inchei mandatul de secretar de stat la Ministerul Economiei cu o multumire personala pentru activitatea depusa și rezultatele obtinute. Aceasta calitate m-a onorat dar m-a și responsabilizat in egala masura. (…) Urez mult succes noii echipe!”, a scris Simona Teighiu Jurj pe Facebook. (Gh. Ilas)

One thought on “Oamenii lui Grindeanu se intorc acasa! Simona Teighiu Jurj, demisa din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei

Leave a Reply