Traian Basescu a inceput “curatenia de primavara” in PMP prin excluderea din partid a doi consilieri locali, acuzati de pactizare cu PSD-ul

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a inceput curatenia de primavara in partid si a anuntat, marti, la inceputul sedintei Consiliului Executiv National, ca va fi retras sprijinul politic in cazul a doi consilieri locali din Sectorul 6.


“Avem solicitarea Consiliului Municipal Bucuresti de excludere a consilierilor locali Mihaela Popescu si Florin Luchian. Prin excludere, le retragem mandatul si vor urca in functiile de consilieri la Sectorul 6, care nu trebuie predate PSD-ului fara lupta, urmatorii consilieri, si aici se va pronunta organizatia de la sectorul 6”, a precizat Traian Basescu.

In opinia sa, cei doi consilieri, alesi pe listele PMP, s-au raliat unui proiect politic paralel, prin care s-a vizat preluarea ostila a organizatiei din Sectorul 6, spre a fi predata unui eventual alt partid.

Pe ordinea de zi a Consiliului Executiv National se mai afla numirea lui Marius Pascan in functia de presedinte interimar al PMP Harghita, convocarea Congresului Organizatiei de Tineret a PMP si o analiza pe situatia politica actuala.

La acest ultim capitol de pe ordinea de zi ar putea fi pusa in discutie si tentativa de “preluare ostila” a conducerii PMP Timis de catre Roxana Iliescu, al carei grup de presiune a provocat scandal, sambata, la conferinta de alegeri de la Timisoara. (G.I.)

UPDATE! Roxana Iliescu si-a anuntat demisia din PMP, intrucat nu vrea sa faca parte dintr-un “troc politic”.

Leave a Reply