TRAGEDIE! Vicepresedinte de Consiliu Judetean, gasit spanzurat in casa parintilor sai. Politicianul a lasat un bilet de adio in care-si explica gestul

Descoperire socanta, miercuri dimineata, in municipiul Alba Iulia. Vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, Alin Cucui (foto), a fost gasit fara viata, de catre fratele sau, intr-un imobil care apartine parintilor. Acesta s-ar fi spanzurat de clanta unei usi.


Potrivit unor surse apropiate anchetei, Alin Cucui a lasat un bilet in care incearca sa explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare ca acesta a acuzat o depresie, careia nu i-a putut face fata.

La casa respectiva a ajuns miercuri si celalalt vicepresedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei ca l-a vazut ultima data pe colegul sau la sedinta operativa de marti dimineata.

“E o tragedie. Inexplicabil pentru mine. Nu inteleg ce motive putea sa aiba. Ieri dimineata am avut sedinta operativa, de la ora 8. Mi-a zis ca a doua zi de Paste a fost ziua nepotului sau. Nu stiu ce l-a determinat”, a precizat Dumitru Fulea.

Alin Cucui era presedinte al organizatiei PNL Alba si, din 2008, detinea functia de vicepresedinte al CJ. In varsta de 41 de ani, Alin Cucui era casatorit si avea o fetita de 12 ani.

Aceasta moarte ridica multe semne de intrebare, avand in vedere functia importanta a victimei la varful judetului. In cadrul ipotezelor privind sinuciderea se poate vorbi despre bani, datorii, presiuni, santaj, dar nu se poate exclude nici varianta ca poate avea vreo o boala terminala sau vreo depresie si nu a mai putut suporta suferinta.

Politia a deschis o ancheta si cerceteaza conditiile si cauzele tragediei. “Nu exista nicio suspiciune, e sinucidere, a lasat un bilet de adio in care isi justifica gestul”, a declarat comisarul Luminita Prodan, purtatorul de cuvand al IPJ Alba. (Vlad Enciu)

 

Leave a Reply