Basescu nu crede in lacrimi! Atacul cu rachete asupra Siriei, doar o “operatiune de rutina si de testare a noilor capacitati tehnice ale aliatilor”

Reactie incredibila a fostului presedinte Traian Basescu, dupa atacul fortelor aliate din SUA, Marea Britanie si Franta declansat, azi-dimineata, impotriva unor tinte strategice de pe teritoriul Siriei.


„In opinia mea, a fost o operatiune de rutina si de testare a noilor capacitati tehnice in Siria. O testare la care Federatia Rusa a spus: nu ma bag. Mi-este greu sa cred ca Damascul nu este aparat de bateriile antiracheta puse la dispozitie de Federatia Rusa si, totusi, nicio racheta aliata nu a fost lovita, nu a fost distrusa in aer.

Ceea ce inseamna ca s-a facut un test reusit. Lovitura a fost de o acuratete incredibila. Au fost raniti cativa civili. Va dati seama, la 118 rachete lansate sa ai trei raniti? Probabil unul si-a scrantit piciorul putin. A fost o operatiune care demonstreaza nivelul tehnologic.

Din pacate, printre altele, Siria este si un poligon de testare a celor mai moderne arme pe care NATO si Federatia Rusa le au in momentul de fata, iar Rusia a pierdut pentru a N-a oara aceasta confruntare, in atacul cu rachete.”, a spus Traian Basescu intr-o interventie la Romania TV, care si-a exprimat convingerea ca rusii nu vor riposta in niciun fel. (V.E.)

Leave a Reply