Doliu in justitie! O judecatoare in varsta de 45 de ani a decedat la spital, dupa ce in urma cu o luna a incercat sa se sinucida

Magistratura din Romania a fost indoliata in ziua de vineri, 13, dupa ce o tanara judecatoare a decedat la spital.


Gabriela Iordache, 45 de ani, fosta presedinta a Judecatoriei Pitesti, a fost internata in stare grava la spital, in data de 18 martie, dupa ce a incercat sa se sinucida. A ingerat o substanta otravitoare, probabil – detartrant, dupa care a incercat sa-si provoace leziuni cat mai grave la nivelul bratelor cu un corp taietor.

A fost descoperita la timp de sot si transportata de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti. Femeia prezenta taieturi pe antebrate si arsuri interne provocate de ingerarea unei substante otravitoare, iar starea sa era deosebit de grava, motiv pentru care s-a decis transferul la Spitalul Floreasca, din Bucuresti.

Medicii au incercat sa o salveze, sa readuca la viata, insa, vineri, 13 aprilie, Gabriela Iordache a pierdut lupta cu viata. In momentul in care a decis sa-si curme viata, judecatoarea a lasat familiei un bilet de adio, in care nu-si explica gestul sinucigas, ci isi exprima doar increderea in sotul sau, ca va fi tare şi va avea grijă de cele doua fiice.

Cu o experienta de peste 15 ani in magistratura, Gabriela Iordache a fost presedintele Judecatoriei Pitesti timp de peste cinci luni, intre 20 martie si 1 septembrie 2014, anterior detinand functia de vicepresedinte timp de mai multi ani. In prezent, Gabriela Iordache este judecator la sectia penala a Judecatoriei Pitesti. (V.E.)

Leave a Reply