Adevarul gol-golut despre demisia Roxanei Iliescu din PMP, dupa esuarea tentativei de invalidare a alegerilor din Timis! VEZI filmul netrunchiat al modului in care au decurs evenimentele

Demisia Roxanei Iliescu din PMP si, prin urmare, incetarea mandatului sau de consilier judetean, urmeaza sa fie definitivata de prefectul de Timis, Eva Andreas, dupa ce retragerea “de onoarea” a tinerei avocate din partid a fost incuviintata irevocabil de presedintele Traian Basescu.


Chiar daca, in ultimile zile, Roxana Iliescu a intrat intr-o strategica silenzio stampa, sperand in iertarea greselilor de la alegeri si pastrarea functiei de vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, conducerea PMP a solicitat Institutiei Prefectului sa constate, printr-o decizie, conform Legii 393/2004, incetarea mandatului sau de consilier judetean inainte de termen, ca urmare a demisiei din partid.

“Am trimis toate documentele la Prefectura Timis inca de vineri, 13 aprilie, si asteptam decizia pentru a putea merge mai departe. Demisia Roxanei Iliescu a fost inregistrata la partid, exista procesul verbal al sedintei in care retragerea sa din PMP a fost aprobata de presedintele Traian Basescu, asa ca lucrurile nu mai pot fi schimbate. Nu putem trece peste scandalul provocat de sustinatorii Roxanei Iliescu la conferinta de alegeri a PMP Timis, la manipularea grosolana la care s-a dedat o parte a mass-media locala, fidela unei cauze pierdute, care au afectat grav imaginea partidului”, ne-a declarat liderul PMP Timis, deputatul Cornel Samartinean.

De altfel, ca reactie a noii conduceri a organizatiei banatene la modul galagios in care s-au victimizat doi dintre sustinatorii demisionarei, Fedor Masnita si Ramona Dzitac, membri ai organizatiei PMP Lugoj, acestia au fost sanctionati cu avertisment, in timp ce un alt suporter al Roxanei Iliescu, secretarul executiv al PMP Maramures, care a venit la alegerile din Timis fara a fi invitat oficial si a provocat, de asemenea, scandal, a fost depusa o plangere la Politie.

Se pare ca, de aceasta data, Traian Basescu a pus piciorul in prag si nu a mai permis presedintelui executiv al PMP, Eugen Tomac, sa amestece treburile de partid cu simpatiile personale.

“Dupa alegerile din Timis, in care Roxana Iliescu a obtinut doar 17 voturi, fata de cele peste 300 ale lui Cornel Samartinean, a venit la Bucuresti in speranta ca va obtine invalidarea scrutinului. Si-a luat si echipa de zgomote, pe Dzitac si Masnita, ca sa o sustina.

In fata conducerii centrale, a incercat sa conteste rezultatul alegerilor, spunand ca nu a avut niciun reprezentant in comisia de numarare a voturilor. In acel moment, Cornel Samartinean a aratat procesul verbal, care era semnat si de doi dintre adeptii sai.

Frustrata ca a fost prinsa cu minciuna, a spus tare si raspicat, in speranta ca va fi oprita din drum, ca-si da demisia din PMP. Traian Basescu a privit-o pe sub gene si a spus “Bine! Poti sa pleci!”, comentand, la modul ironic, ca PMP-ul ramane cu un pesedist mai putin. Inainte de a-si anunta demisia, avocata de la Timis a fost lovita in plin de remarca presedintelui, care a spus – “Roxana, cuvantul tau de onoare nu are nicio valoare pentru mine!”. Este cat se poate de ciudat, neonorant, as spune, ca Roxana Iliescu nu a continuat cu procedura demisiei si acasa, la Timis”, ne-a dezvaluit unul dintre membrii conducerii centrale a PMP.

Cu siguranta, inainte de a fi de acord cu plecarea din partid a unuia dintre vicepresedintii pe tara, staff-ul PMP a vizionat filmul netrunchiat al alegerilor de la PMP Timis (VIDEO), care a spulberat informatiile despre asa-zisul circ, batai si bodyguarzi scapati de sub control colportate de presa de casa a Roxanei Iliescu, inca vicepresedinte al CJ Timis. (G.I.)

3 thoughts on “Adevarul gol-golut despre demisia Roxanei Iliescu din PMP, dupa esuarea tentativei de invalidare a alegerilor din Timis! VEZI filmul netrunchiat al modului in care au decurs evenimentele

  1. Demisia de onoare a acestei femei este singura soluție în primul rand pentru ea. Dacă ar avea un pic de creier ar înțelege ăsta. Ăsta dacă mai vrea sa facă politica

  2. Mitica de la Almira en-gros trebuie rugat sa-si cheme acasa copilul, e ora pranzului. Prietenii stiu de ce

Leave a Reply