BREAKING NEWS! Bastanul Ionel Carpaci, care se sustragea executarii unei pedepse de 7 ani de inchisoare primiti in dosarul mafiei imobiliare din Timisoara, a fost capturat la Vama Cenad    Prima parcare supraetajata din Timisoara, care pune la dispozitia soferilor 910 locuri, a fost inaugurata langa Iulius Mall, in urma unei investitii de peste 12,5 milioane de euro    O femeie in varsta de 29 de ani si-a pierdut viata intr-un accident rutier, langa Sandra, dupa ce a pierdut controlul volanului masinii si a izbit un cap de pod     Un tanar din Timisoara a depus o plangere la Sectia 4 Politie, in care sustine ca bodyguarzii firmei de paza de la Openville l-au agresat    Politia Locala Timisoara a aplicat o amenda de 400 de lei femeii de serviciu a Filarmonicii, care a spalat in strada jeep-ul directorului Ioan Garboni     Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a anuntat ca va cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua

POLITE PERSONALE! Seful Postului de Politie Banloc a improvizat o ancheta impotriva proprietarului unei ferme de la periferia comunei, pe care-l acuza ca a blocat un drum agricol

Seful Postului de Politie din comuna Banloc risca o noua reclamatie pentru abuz in serviciu, dupa ce a improvizat o ancheta impotriva proprietarului unei ferme din comuna, acuzat ca si-ar fi oprit autoturismul intr-un loc nepermis si ar fi blocat un drum agricol.

Agentul sef principal Florin Ciontea a emis o citatie prin care omul de afaceri a fost invitat la politie, intr-o zi de duminica, pentru a fi audiat, initial, in calitate de martor in mega dosarul blocarii drumului.

“M-am prezentat la postul de politie, desi acest dosar reprezinta doar o evidenta incercare de hartuire, unde mi s-au pus intrebari despre fosta mea calitate de consilier local la Dumbravita, dar si altele care nu aveau vreo legatura cu dosarul. Mi-a spus ca exista reclamatii din partea unor tractoristi, care nu au putut sa treaca cu utilajele agricole pe langa masina mea, iar acest lucru s-ar traduce in legislatia penala prin blocarea unui drum public, cu inchisoare pana la 2 ani sau amenda”, ne-a declarat omul de afaceri Ilie Nemes.

Dupa cateva saptamani, a fost instiintat ca nu mai este martor, ci i-a fost schimbata calitatea oficial in cea de inculpat.

“Acel drum de acces catre ferma mea a fost reabilitat si consolidat, in proportie de 70 la suta, pe banii mei. A contribuit, nu pot spune ca nu, si primaria, insa eu am adus utilajele si majoritatea basculelor cu piatra. Pe acel drum circula si tractoristii unui afacerist italian, care detine cateva mii de hectare de teren la Banloc.

Acesta se afla in relatii excelente cu seful postului de politiei, dupa cum se poate vedea si in imaginea surprinsa pe drumul din Banloc. Utilajele sale circula fara sisteme de semnalizare sau placute de inmatriculare, insa domnul politist Florin Ciontea nu pare deranjat de acest lucru, de faptul ca circulatia rutiera este pusa in pericol”, mai spune omul de afaceri.

Deocamdata, in acest caz complex al Politiei Banloc continua sa se administreaza probe, tractoristii din comuna sunt chemati sa depuna marturie, iar inculpatul a fost anuntat ca va mai fi chemat la post, in functie de timpul disponibil al anchetatorului.

Pana acum, in favoarea omul de afaceri a depus marturie chiar si primarul localitatii, Lucian Trifonescu, care a explicat ca drumul nu a fost blocat in niciun fel, ca circulatia s-a desfasurat normal.

Pana la terminarea anchetei, vom reveni si cu alte ispravi a politistului din Banloc, care a ajuns vedeta nationala, in urma cu cativa ani, cand s-a imbatat si si-a pierdut pistolul din dotare. In ciuda insistentelor noastre, nu am reusit sa aflam si opinia agentului sef principal Florin Ciontea despre acest caz. (Vlad Enciu)

2 Responses to POLITE PERSONALE! Seful Postului de Politie Banloc a improvizat o ancheta impotriva proprietarului unei ferme de la periferia comunei, pe care-l acuza ca a blocat un drum agricol

  1. Anamaria says:

    Curios este faptul ca, din circa 80-90 posturi de poliție, se vorbește doar de Banloc, in condițiile in care sunt zone mai importante, polițienești vorbind. Se simte iarăși influența liderului de sindicat al polițiștilor, originar din Banloc, care nu cunoaste faptul ca , calitatea de inculpat este cu aprobarea procurorului de la Deta. Asta cu minime cunoștințe de procedura penală. Afaceristul in cauza S-a plâns liderului de sindicat al polițiștilor, si imediat a apărut articolul. Poate ca seful de post are lipsurile lui dar este respectat in comuna. Este normal ca un polițist bun sa nu fie iubit, in special de “inculpați”. I-as recomanda celui care se pretinde ca apăra interesele polițiștilor , sa apere onoarea acestora, nu sa o denigreze pentru un pumn de arginți. In rest, sa auzim numai de bine .

  2. Dietrich says:

    Lasa dom’le pumnul de arginti, acolo pe drum sunt remorci fara niciun fel de becuri de semnalizare pe frana sau schimbare a sensului de mers. Cat de iubit trebuie sa fie italianul despre care se vorbeste in articol, daca utilajele sale circula ca voda prin loboda pe drumul public. Si agentul Ciontea da amenzi la trecerile de pietoni. Sa mai lasam gargara de doi lei, in fata evidentelor, ce dracu. Este interesant ce va face conducerea IPJ Timis, va verifica daca s-a dat macar o amenda la tractoristul din imagine

Leave a Reply

%d bloggers like this: