Fostul sef al Politiei Romane, chestorul Bogdan Despescu este in stare de soc, dupa ce fratele sau a fost gasit spanzurat in propria casa

Moarte socanta intr-un sat de langa Nehoiu, anchetata de politistii din cadrul IPJ Buzau, care au deschis un dosar penal si cerceteaza imprejurarile in care Florin Despescu, fratele fostului sef al Inspectoratului General al Politiei Romane, si-a pus capat vietii.


Florin Despescu, 47 de ani, a fost descoperit de sotie, in noaptea de sambata spre duminica, in locuinta conjugala din satul Lunca Priporului, de langa Nehoiu, judetul Buzau, spanzurat de scara interioara a imobilului.

Anchetatorii nu au gasit niciun inscris prin care fratele fostului sef al Politiei Romane, Bogdan Despescu, sa-si motiveze gestul. Florin Despescu era casatorit cu Mirela si impreuna aveau o fata, Diana, eleva la Liceul Teoretic “Radu Vladescu” din Patarlagele. Pana in noiembrie 2017, Florin Despescu a lucrat la Politia Locala Buzau, ca personal contractual, data la care a plecat prin demisie.

Potrivit unor informatii din cercul lor de cunostinte, Florin Despescu trecea, de ceva vreme, printr-o depresie profunda. Primarul din Nehoiu, Ionut Milea, a declarat ca toata comunitatea a ramas surprinsa de gestul fratelui fostului sef al Politiei Romane.

”Si-a pus capat zilelor. Dumnezeu stie ce o fi fost. Am ramas suprins. Era o familie frumoasa, linistita. Nu se astepta nimeni. Are si un copil clasa a IX-a, avea nevoie de el acum. Si noi am ramas surprinsi”, a declarat Milea.

Chestorul Bogdan Despescu a fost eliberat din functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane in luna ianuarie 2018. (V.E.)

 

Leave a Reply