Doar o saptamana a mai ramas pana la HR Summit Timisoara! Fuga dupa talente si CSR for the greater good (P)

“Intr-un context in care „fuga” dupa talente si retinerea acestora in cadrul companiilor reprezinta o provocare in randul managerilor si specialistilor de resurse umane, iar generatia millennials invata mai degraba prin prisma jocurilor si a aplicatiilor on-line, psihologia si tehnologia sunt ingredientele obligatorii ale oricarei solutii de invatare/engagement de success.


Daca ti-am starnit deja curiozitatea, vino la workshop-ul meu, de la HR Summit Timisoara, din 26.04, pentru a afla practici de succes prin care investitia in oameni, se poate transforma cu succes in atitudinea si comportamentele dorite de catre angajatori”, declara Cosmin Joldes, Senior Consultant, Trainer & Coach Equatorial.

Cosmin vine in ajutorul companiilor in procesele de definire a strategiilor, de realizare, implementare a programelor gamificate de training, engagement si de dezvoltare organizationala, dinamica de grup, dezvoltare personala in leadership si business development. Are peste 20 de ani de experienta in business development, din care peste 6 ani in Europa Centrala si de Est. Cosmin a implementat proiecte de dezvoltare organizationala in companii din mai multe domenii: farmaceutic, industrial/automotive, constructii, petrolier & energetic, financiar-bancar, media, retail, IT & telecomunicatii.

Cosmin este speaker in cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit unde discuta despre “The Power of Play”: engagement prin psihologie si tehnologie.

Perioada intrebarilor predefinite: Unde te vezi peste 5 ani? sau De ce vrei sa pleci de la actualul job? a apus in favoarea unor strategii de recrutare mult mai creative. Transmiterea mesajelor personalizate, organizarea de evenimente pentru candidati si luarea in calcul a recomandarilor angajatilor sunt doar cateva dintre modalitatile de recrutare pe care HR-ii le folosesc in prezent. Cum atragem candidati informati?

“Undelucram.ro functioneaza ca un one-stop-shop pentru candidatii care vor sa afle informatii in timp real despre companiile in cadrul carora isi doresc sa activeze. In acelasi timp, este solutia perfecta de employer branding pentru angajatorii care vor o targetare cat mai eficienta.”, declara Costin Tudor, Fondator Undelucram.ro.

Cu o experienta de peste 13 ani in IT & Customer Satisfaction si de 6 ani antreprenor, Costin vine la HR Summit Timisoara, unde discuta despre strategiile inovatoare de recrutare in 2018 si atragerea de candidati informati.

Oricat de motivante sunt salariile mari si indemnizatiile de vacanta, crearea unui mediu de lucru placut necesita mai mult decat atat. CSR este al treilea cel mai important driver al angajamentului angajatilor, potrivit unui studiu realizat de Towers Global Workforce (2007-2008), iar reputatia organizatiilor pentru CSR este un factor important de recrutare si retentie a aganjatilor.

Implicarea in initiativele CSR este un castig pentru organizatia in sine, contribuind la imbunatatirea imaginii publice prin oferirea unor evaluari pozitive si, pe de alta parte, mentine o stare de bine a angajatilor, dandu-le sentimentul de multumire care vine odata cu a fi parte dintr-o initiativa care serveste asa numitul greater good.

In cadrul HR Summit Timisoara, Ristena Veghes, HR Manager Litens Automotive Eastern Europe impartaseste din experienta sa referitoare la transformarea conceptelor abstracte de CSR si Employee Engagement in instrumente de lucru la indemana oamenilor de HR. Eu ma implic. Tu te implici. Noi ne implicam (CSR & Employee Engagement) este titlul prezentarii pe care Ristena o va aborda in cadrul conferintei.

Cu experienta de 15 ani in resurse umane (majoritatea dedicati industriei automotive), Ristena este un profesionist cu reputatie excelenta in recrutare, people development si training. Pasionata de abordari diferite ale HR- ului, a dobandit o experienta complexa in employer branding si marketing in HR.

In plus, a explorat si “exploatat” metode pragmatice de stimulare a nivelului de implicare a angajatilor si a “experimentat” aplicabilitatea practica a conceptului de corporate social responsibility in dezvoltarea strategiilor de HR.

Conferinta de resurse umane HR Summit Timisoara are loc pe 26 Aprilie 2018, in incinta Hotel Timisoara. Partenerii conferintei sunt: NN, Musat si Asociatii, Equatorial, IAP Attornyes. Detalii despre speakeri si agenda sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentui: www.timisoara.hrsummit.ro. (I.P)

 

Leave a Reply