Doi pistolari din Sannicolau Mare, saltati de mascati! Pistoale cu glont, o sabie si o pusca cu aer comprimit, arsenalul suspectilor

Politisti si luptatori de la Actiuni Speciale au descins, vineri dimineata, la Sannicolau Mare, la domiciliul a doi tineri suspectati de infractiuni la regimul armelor si munitiilor.


Perchezitiile efectuate de oamenii legii in locuinta tinerilor de 19 si 21 de ani au scos la iveala un adevarat arsenal ilegal. Trei pistoale cu gloante letale, o pusca cu aer comprimat si o sabie, toate bine ascunse in cotloanele casei, au fost obiectele delicte ridicate de politisti.

Totodata, au fost saltati si cei doi suspecti, care au fost condusi la sediul Politiei Orasului Sannicolau Mare pentru a fi chestionati asupra imprejurarilor in care au intrat in posesia armelor.

Ancheta a fost coordonata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sanicolau Mare. „In urma perchezitiei, politistii au ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, trei pistoale si o arma cu aer comprimat, o arma alba precum si munitie si accesorii. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celor in cauza”, au comunicat reprezentantii IPJ Timis. (V.E.)

 

 

Leave a Reply