VIDEO! Un tren de calatori a spulberat un TIR, in Timis! Traficul feroviar intre Lugoj si Tapia a fost blocat timp de mai multe ore

Traficul feroviar dintre statiile Lugoj si Caransebes, judetul Timis, a fost oprit, sambata, timp de mai multe ore, dupa ce un tren de calatori a lovit un TIR care nu i-a acordat prioritate la o trecere la nivel cu calea ferata.


Centrul Infotrafic a anuntat ca, sambata, traficul feroviar pe Magistrala 900 este intrerupt intre statiile Lugoj si Tapia, in judetul Timis, din cauza unui accident.

“In zona unei treceri la nivel cu calea ferata, trenul IR 1768 (ce se deplasa pe relatia Timisoara Nord – Bucuresti) a intrat in coliziune cu un TIR, pe fondul neacordarii prioritatii de trecere de catre soferul autotrenului”, a anuntat Infotrafic.

Potrivit sursei citate, TIR-ul circula pe un drum comunal si a incercat sa treaca linia ferata, soferul ignorand semnalele acustice si luminoase care avertizau faptul ca trenul se apropie.

In urma accidentului nu s-au inregistrat victime, doar mecanicul trenului a fost usor ranit si a necesitat ingrijiri medicale. Soferul autotrenului a scapat fara nicio zgarietura. Locomotiva graniturii a fost schimbata, manevra care a prelungit timpul de asteptare al calatorilor. (V.E.)

Leave a Reply