CATUSE CU INIMIOARE! Cel mai celebru agent din Politia Romana a decis sa renunte la burlacie. Nasul sau este fostul sef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu

Cel mai celebru burlac din Politia Romana a decis sa renunte la feciorie si sa-si intemeieze o familie. Marian Godina s-a casatorit cu iubita lui, Lorena Georgiana Dascalu, iar anuntul a fost facut indirect, dupa o competitie sportiva cu multa adrenalina.


Marian Godina a participat, weekend-ul trecut, la un raliu in calitate de co-pilot al campionului national Sorin Ghisoi, iar la final a anuntat ca a avut emotii mari pe traseu si ca „a fost cu siguranta ultima cursa in calitate de burlac”.

Conform unor documente de la Starea Civila Brasov, Marian Godina, 31 de ani, si Lorena Georgiana Dascalu, 23 de ani, au inregistrat o declaratie de casatorie pe data de 16 aprilie 2018.

Cei doi s-au prezentat personal la sediul institutiei si au depus actele in vederea cununiei civile. Conform legii, Marian si iubita lui au avut la dispozitie cel mult 10 zile calendaristice pentru a-si oficializa relatia, incepand de la data la care au facut declaratia de casatorie. Acest termen expira chiar astazi.

Nasii celor doi sunt Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, si sotia acestuia, Gabriela.

„Comisarul Cattani”, cum a fost poreclit Berbeceanu, si Marian Godina au devenit buni prieteni dupa ce politistul brasovean l-a sprijinit moral si mediatic pe Traian in timpul scandalului cu procurorii care l-au acuzat pe acesta de fapte de coruptie, acuzatii care s-au dovedit nefondate, bazate pe probe falsificate.

De asemenea, Berbeceanu a fost langa Godina cand acesta a dat de greu, ca urmare a libertatii sale de exprimare, fiind vizat de razbunarea ministrului de Interne, Carmen Dan.

Marian Godina si Lorena Georgiana Dascalu sunt impreuna de cativa ani. Politistul si-a cerut iubita in casatorie la sfarsitul anului 2016, iar anul trecut, Godina a postat invitatia la nunta, ascunzand insa data la care va avea loc ceremonia religioasa. Invitatia arata ca un proces verbal si are o grafica originala: cu o pereche de catuse cu inimioare si un diamant. (V.E.)

Leave a Reply