EXPLOZIV! Achitare pentru bastanul Tailor Cacareaza in dosarul mafiei cerealelor din Banat, dupa condamnarea la 5 ani si sase luni de inchisoare si despagubiri de peste 100.000 de euro

Lovitura de teatru la Curtea de Apel Timisoara, la termenul de astazi, intr-unul dintre dosarele mafiei cerealelor din Banat. Bastanul Tailor Cacareaza (foto), liderul unui clan tiganesc implicat in mai multe tranzactii imobiliare din Timisoara, a scapat definitiv de acuzatiile de evaziune fiscala si spalarea banilor, dupa ce in prima instanta fusese condamnat la 5 ani si sase luni de inchisoare.


Judecatorii care au solutionat apelul in acest dosar i-au ridiculizat, efectiv, pe procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis care au efectuat ancheta, dispunand atat achitarea inculpatului si desfiintarea masurilor asiguratorii dispuse asupra proprietatilor sale din Sanandrei, cat si respingerea actiunii civile formulate de ANAF.

Tot achitare a primit si partenerul sau de afaceri, Adrian Preda, acuzat de complicitate la evaziune fiscala si complicitate la spalarea banilor, care in prima instanta fusese condamnat, de asemenea, la 5 ani si patru luni de inchisoare.

Bucuria celor doi inculpati este cu atat mai mare, cu cat nu vor mai fi nevoiti sa achite, in solidar cu partile responsabile civilmente SC Tailor Trans Company SRL si SC B.P Boom Full 2000 SRL, despagubirile civile in valoare de 686.075 lei, stabilite de Tribunalul Timis.

Cei doi au fost trimisi in judecata in 2014, fiind acuzati ca, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, ar fi a inregistrat in contabilitatea societatii, mentionand si in declaratiile privind TVA, un numar de 162 facturi fiscale de achizitii de cereale false, in vederea stabilirii unor obligatii fiscale eronate.

Sa mai spunem ca Vasile Tailor Cacareaza este un personaj extrem de cunoscut oamenilor legii din vestul tarii. Numele sau apare in mai multe dosare de evaziune fiscala, in ultimul dintre acestea fiind trimis in judecata alaturi de celebrul Cristi Popa, cel supranumit „Regele Granelor din Banat”. De asemenea, acesta este administratorul imobilului in care a functionat vechiul spital de Ortopedie, pe care a scos-o la vanzare pentru suma de 550.000 de euro. (G.I.)

3 thoughts on “EXPLOZIV! Achitare pentru bastanul Tailor Cacareaza in dosarul mafiei cerealelor din Banat, dupa condamnarea la 5 ani si sase luni de inchisoare si despagubiri de peste 100.000 de euro

  1. Domnii și doamnele judecători pot dormi bine noaptea? Chiar nu au nimic pe conștiința? Asta dacă o au. Lăsați toți infractorii liberi, va bateți joc de munca procurorilor și a judiciaristilor. Tara asta merita sa moara, dacă lasă cancerul sa să extindă. Tipul acesta de judecător, alături de infractori, ar trebui spânzurați de limbi în piața publica! Garbovani imputiti!

  2. Întâmplator, cunosc f bine dosarul. Soluția e strigătoare la cer. Probele sunt mai mult decât evidente. Îmi este clar unde s-a umblat pentru o asemenea soluție aberanta. Poate îl întreabă cineva și pe Raul Rodrigue Buciu, marele interlop si fin al lui Nuțu Camataru. Idiotul asta de Căcărează nu a fost decât sageata lui, așa cum a fost in zeci de alte înșelăciuni și combinații.

  3. nu poti sa dormi tu noaptea ca tata a primit achitare. treci peste sau pe langa subiect, te rog !

Leave a Reply