PREMIERA! One woman show pe scena TNT cu actrita Iuliana Craescu. Spectacolul “Pe maine”, o incursiune in istoria unei femei

In preajma unei noi editii a FEST-FDR, Teatrul National invita publicul la un eveniment care anunta platforma dedicata dramaturgiei romanesti contemporane.


Astfel, Teatrul National din Timisoara prezinta, vineri, 4 mai, de la ora 19, la Studio „Utu Strugari”, premiera spectacolului “Pe maine” de Mihaela Iancu, un one woman show sustinut de actrita Iuliana Craescu.

O incursiune in complicata istorie personala a unei femei, “Pe maine” este o poveste de viata, o analiza uneori  lucida, uneori revansarda, alteori duioasa, un cumul de emotii remarcabil decriptate si oferite publicului de actrita Iuliana Craescu, o poveste despre parinti si copii, despre greseli si iertare.

Scenografia apartine Getei Medinski, iar video si sound-designul video sunt semnate de Sebastian Hamburger.

Biletele se pot achizitiona de la Agentiile Teatrului National (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic), zilnic intre orele 11-19, sau online pe www.tntimisoara.com. (I.P.)

Leave a Reply