PICNIC! Unde-si va petrece minivacanta de 1 Mai fostul premier Sorin Grindeanu si care este forma sub care isi va deconta deplasarea din bani publici

Fostul premier Sorin Grindeanu a decis sa imbine utilul cu placutul in minivacanta de 1 Mai si a acceptat invitatia unei fantomatice subcomisii pentru telecomunicatii din cadrul Organizatiei Francofoniei de a participa la o sesiune de comunicari.


Pare cat se poate de institutional ca presedintele ANCOM sa se puna la curent cu noutatile din acest domeniu, desi la ultima reuniune a autoritatilor europene de reglementare in domeniul comunicatiilor electronice (BEREC), unde cu siguranta s-au luat decizii importante pentru industria de profil europeana si romaneasca, a refuzat sa fie prezent.

Acceptarea invitatiei din partea Organizatiei Francofoniei nu pare surprinzatoare, daca dezvaluim faptul ca sesiunea de lucru se organizeaza taman in Madagascar, coltul exotic al planetei in care fostul primar al Constantei, Radu Mazare, detine un complex de bungalouri si unde, cu ocazia vacantei de 1 Mai, si-a invitat prietenii de nadejde din Romania.

Curata coincidenta ca, exact de 1 Mai, specialistii in telecomunicatii din Organizatia Francofoniei sa organizeze o reuniune profesionala chiar in Madagascar, paradisul exotic unde s-a autoexilat fostul baron din PSD care, nu cu multi ani in urma, il trata pe actualul presedinte al social-democratilor, Liviu Dragnea, dupa cum spun apropiatii din partid, cu apelativul “taran de Teleorman”.

Potrivit colegilor de la Evenimentul Zilei, din delegatia ANCOM condusa de Sorin Grindeanu ar face parte si Alina Popa, ex-Petrescu, fosta jurnalista la Antena 3, nimeni alta decat purtatorul de cuvant al guvernului Grindeanu.

Printre invitatii lui Radu Mazare se numara si fotomodelul Catalina Nastase, sotia lui Alexandru Mazare, fratele fostului edil al Constantei, Nicu Rotaru, fostul bodyguard al primarului din perioada sa de glorie politica si financiara, dar si Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constantei.

Nu se stie cu exactitate daca acestia vor participa si la lucrarile sesiunii de comunicari in telecomunicatii, insa cu siguranta Sorin Grindeanu va participa la picnicul de 1 Mai muncitoresc pe care prietenii sai il vor organiza pe una dintre plajele private ale exoticei insule din Oceanul Indian. (G.I.)

3 thoughts on “PICNIC! Unde-si va petrece minivacanta de 1 Mai fostul premier Sorin Grindeanu si care este forma sub care isi va deconta deplasarea din bani publici

  1. Golanie maximă, ce mândri sunt ai nostri parlamentari, de doi lei la caracter si onoare pentru a accepta golaniile echipei Dragnea &CO. Va mai votează draci, f…. Mama voastră de ordinar!

Leave a Reply