Droguri din belsug pe litoral, in minivacanta de 1 Mai! Procurorii DIICOT au deschis opt dosare penale, in care sunt cercetati 21 de traficanti

Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cerceteaza nu mai putin de 21 de persoane, sub acuzatia de trafic de droguri de risc si de mare risc, dupa ce le-au depistat pe litoral, in minivacanta de 1 Mai, avand asupra lor substante interzise.


Dintre acestea, 15 sunt cetateni straini. Pana in prezent, oamenii legii au intocmit opt dosare penale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, incepand cu data de 27 aprilie, oamenii legii desfasoara activitati specifice depistarii traficantilor si consumatorilor de droguri, cu precadere in statiunea Mamaia.

De altfel, luni dimineata, doi tineri, unul din Bucuresti si altul din Marea Britanie, au avut nevoie de interventia cadrelor medicale, in zona unui festival de muzica electronica din Mamaia, existand suspiciuni ca ei consumasera droguri. Unul era in stare de inconstienta, iar celalalt agitat.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, luni dimineata, in Mamaia, in zona unui festival de muzica electronica din statiune, dupa ce doi tineri prezentau simptome ale consumului de substante interzise, unul fiind inconstient, iar celalalt agitat.

Cei doi tineri, unul de 25 de ani din Bucuresti, iar cel de-al doilea, in varsta de 20 de ani, din Londra, au primit ingrijiri de specialitate.

Barbatul din Romania a fost preluat de ambulanta si dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru continuarea investigatiilor, in timp ce tanarul din Marea Britanie a refuzat sa fie dus la unitatea medicala.

Dupa aceste doua interventii, cadrele medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta au fost solicitate sa intervina tot in nordul statiunii Mamaia, la o alta persoana suspecta de consum de droguri.   

Conform reprezentantilor Serviciului de Ambulanta, este vorba de o femeie din Polonia. Aceasta a fost transportata in coma la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. (V.E.)

Leave a Reply