Politista condamnata la 2 ani de inchisoare, dupa ce s-a urcat beata la volan si a provocat un accident! VEZI alcoolemia incredibila

O politista va fi data afara din sistem, la nici doi ani de la promovarea concursului pentru postul de agent in mediul rural, dupa ce s-a urcat beata la volan si a provocat un accident rutier.


Curtea de Apel Cluj a decis, in urma cu cateva zile, condamnarea Florinei Opris, 28 de ani, agent de politie la Sectia de Politie Rurala Nusfalau, judetul Salaj, la 2 ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de incercare de trei ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Instanta a mai decis ca, pe durata termenului de incercare, ea va trebui sa munceasca 80 de zile lucratoare in folosul comunitatii la Primaria Halmasd.

Potrivit procurorilor, in 31 octombrie 2016, la doar cateva luni de la promovarea concursului pentru posturile de agenti in mediul rural, politista s-a urcat la volan in stare de ebrietate si, dupa ce a pierdut controlul directiei de deplasare, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un cap de pod, in localitatea Simleu.

Analiza probelor biologice au indicat o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur in sange. Agentul a fost pus la dispozitie in 8 noiembrie 2016, fiind mutata de la Postul de Politie Halmasd, la Sectia de Politie Rurala Nusfalau, urmand sa fie concediata imediat dupa ce IPJ Salaj va primi sentinta de condamnare definitiva. (V.E.)

Leave a Reply