Ministrul Apararii Nationale in vizita la Timisoara! “Investitiile la Spitalul Clinic Militar de Urgenta vor continua”, a precizat Mihai Fifor

Ministrul Apararii Nationale, aradeanul Mihai Fifor a efectuat, vineri, o vizita de informare la Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Timisoara si a transmis conducerii unitatii medicale ca MApN va continua realizarea lucrarilor de reabilitare si de dotare cu aparatura medicala moderna.


“Vom face acest lucru in anul in curs, dar si in perspectiva, cu investitii planificate pentru perioada 2018-2020”, a spus ministrul Apararii, conform unui comunicat de presa transmis de MApN.

Vizita face parte dintr-o serie de consultari ale ministrului Fifor cu sefi de sectie si comandanti ai spitalelor militare.

Potrivit sursei citate, la intalnirea cu echipa manageriala a spitalului din Timisoara, ministrul a apreciat modul in care se realizeaza actul medical in aceasta unitate.

Totodata, Fifor a adus in atentie dificultatile care exista in asigurarea continuitatii activitatii la nivelul micro-structurilor medicale si nemedicale ale spitalului, din cauza lipsei sau fluctuatiei de personal generate de trecerile in rezerva. Pentru rezolvarea acestor situatii, ministrul a subliniat strategia de actiune pe termen scurt si mediu in ceea ce priveste procesul de management al resurselor umane.

“Au fost prezentate masurile deja adoptate pentru cresterea numarului de locuri in invatamantul superior medical militar, in vederea acoperirii deficitului de personal in sectiile medicale prioritare si imbunatatirii calitatii actului medical, beneficiari fiind atat cadrele militare, cat si pacientii din mediul civil”, se mai arata in comunicatul MApN. (V.E.)

Sursa foto: sursadevest.ro

Leave a Reply