ARTA KNOCKOUT! Unul dintre cei mai duri luptatori de MMA si kickbox din Romania, cap de afis la gala de superfight de la Timisoara. Distrugatorul Sasa Marcov vrea sa-si puna adversarul la podea inainte de termenul limita. UPDATE! Victorie rapida prin KO tehnic

Unul dintre cei mai explozivi luptatori de MMA si kickbox din Romania, Sasa Marcov (foto dreapta), detinatorul mai multor titluri nationale si europene la sporturile de contact, este capul de afis al galei de super fight, Art of Contact, care va avea loc, duminica seara, de la ora 19, la Sala „Constantin Jude” din Timisoara.


Clubul organizator, Iguana Fight Team Timisoara, promite cateva meciuri incendiare, in conditiile in care la competitie participa cei mai in forma sportivi din capitala Banatului, alaturi de alti tineri de perspectiva din tara si strainatate.

“Sunt programate 11 meciuri de inalt nivel tehnic, spectaculoase, care sunt convins ca vor tine publicul cu sufletul la gura. Cel mai asteptat meci este main event-ul dintre timisoreanul Sasa Marcov si un luptator extrem de experimentat din Ungaria, Daniel Nedreu, care pana in prezent nu a pierdut niciun meci. Speram sa-si intrerupa sirul victoriilor la Timisoara. Prin acest gen de competii incercam sa canalizam energia tinerilor catre sporturile de contact, pentru ca pasiunea pentru violenta sa se manifeste doar in ring”, ne-a declarat Marius Crainic, instructor de kickbox, MMA si jiu-jitsu brazilian, organizatorul galei de la Timisoara.

La randul sau, Sasa Marcov, centura neagra cu 3 dani in taekwondo, care practica sporturile de contact de mai bine de 20 de ani, avand  un palmares impresionant, printre care grappling campion ADCC, dublu aur 2014, 2015, aur 2016, campion european Croatia 2014, dublu aur, calificare la Campionatul Mondial din Las Vegas, spune ca se va stradui sa-si puna adversarul la podea inainte de limita.

“Stiu ca am un adversar foarte puternic din Ungaria, care a luptat in ring impotriva unor grei din K1, insa sper sa nu am niciun fel de probleme in a obtine victoria. Publicul este extraordinar la Timisoara, atmosfera incendiara, stiu ca voi fi sustinut din primul minut”, spune Sasa Marcov. Pana in prezent, sportivul timisorean a disputat 8 meciuri in galele profesioniste de MMA, toate fiind castigate inainte de limita.

Startul luptelor din Fight Card-ul principal va fi dat de Cristian Bocioaga, sportiv care anul trecut a luptat de doua ori pentru centura Europena WFC kickbox K1. Va urma Daniel Micu, care isi face debutul in MMA, dupa un parcurs foarte bun in K1 si Brazilian Jiu-Jitsu.

Revine si Dragan Bot, dupa cateva victorii de rasunet in promotii foarte cunoscute din Romania si Ungaria, incheiate cu o serie de KO-uri spectaculoase atat in MMA cat si in K1.

De asemenea, Dinu Alex va intra in ring la Timisoara, pentru a-si face debutul in K1, dupa castigarea catorva meciuri pe reguli de MMA amator si turnee de grappling submision.

Clubul organizator, Iguana Fight Team Timisoara, cu o sala de pregatire in cartierul Freidorf, va prezenta doi juniori de mare perspectiva, Sergiu Florea si Danut Costoi, care s-au facut remarcati, deja, la precedentele gale.

Pe langa aceste meciuri, publicul va asista si doua revanse, ambele la kickbox K1. Maria Nedelcu, de la Gladiator Gym Deva, isi va incrucisa manusile cu Irina Imcic, din Republica Moldova, in timp ce Ferizovic Haris, de la clubul Somo Kickbox Timisoara, il va intalni pe Costan Bogdan, reprezentantul clubului Hercules Gym Timisoara. (C.R.)

UPDATE! Sasa Marcov a castigat prin KO tehnic, in prima repriza, partida de superfight de la Timisoara in compania campionului din Ungaria, Daniel Nedreu

Leave a Reply