VIDEO! Luptatorul timisorean Sasa Marcov l-a facut KO tehnic pe campionul Ungariei la sporturi de contact, in cel mai asteptat meci al galei de superfight de la Timisoara

Cel mai asteptat meci de la gala de superfight Art of Contact, care a avut loc, duminica seara, la Timisoara, a fost aplaudat la scena deschisa de cei peste 1.500 de spectatori care au luat cu asalt Sala “Olimpia”, chiar daca disputa s-a incheiat extrem de rapid.


Campionul european la sporturi de contact, timisoreanul Sasa Marcov si-a confirmat inca o data valoarea si renumele de “distrugator” si l-a spulberat, in mai putin de un minut, pe luptatorul maghiar Daniel Nedreu, care a venit in orasul de pe Bega dupa o serie de fight-uri in compania unor nume grele din K1.

Cei doi sportivi au abordat meciul direct, fara obisnuitele lovituri de tatonare, iar primul care a executat un low-kick a fost luptatorul din Ungaria, care se anunta un adversar de temut la loviturile de brate. Tocmai acest atu a fost anihilat de Sasa Marcov, care a incercat sa-l tina la distanta si sa puncteze cu lovituri de picior extrem de dure.

Aceasta tactica a dat rezultatul scontat si, in mai putin de un minut, Daniel Nedreu a fost facut KO tehnic. Loviturile executate la nivelul coapsei stangi, in acelasi loc, aproape ca l-au paralizat pe sportivul maghiar, iar arbitrul nu a mai avut incotro si a pus capat intalnirii, dupa a treia cazatura a acestuia la podea. De altfel, in momentul in care cei doi luptatori au fost chemati la mijlocul ringului pentru a fi anuntat castigatorul galei, Daniel Nedreu schiopata vizibil.

Urmeaza, probabil, o revansa la o gala din Ungaria, insa abordarea tactica a meciurilor, dupa analiza stilurilor din inregistrarile video, denota faptul ca Sasa Marcov nu se bazeaza doar pe forta si explozie, ci si pe specularea inteligenta a slabiciunilor adversarilor din ring.

“Vreau sa multumesc in primul rand lui Dumnezeu, pentru victoria de aseara. Antrenorului meu de kickbox Crainic Marius care a facut cu mine cot la cot antrenamentele si m-a ajutat sa fiu in cea mai buna forma, antrenorului meu de Taekwondo Jiva BJ, care m-a antrenat pe picioare, si nu in ultimul rand domnului Ghita Biea pentru antrenamentele de box! Tuturor prietenilor mei si sponsorilor care ne ajuta si ne sustin de fiecare data ca sa putem atinge maximum de performanta. Hai Timisoara! Hai Romania!”, este mesajul postat de Sasa Marcov pe contul de Facebook.

Celelalte meciuri au oferit un spectacol plin de adrenalina pentru publicul din tribuna, insa un incident putea pune capat galei, cu evacuarea spectatorilor, inainte de meciul vedeta al serii. Partida de MMA dintre Bot Dragan, de la clubul organizator Iguana Fight Team, si clujeanul Nut Bogdan a degenerat intr-o incaierare generala pe ring, dupa ce antrenorul sportivului de la Cluj, nemultumit de lovirea elevului sau dupa gong, a sarit si l-a lovit in fata pe timisorean.

Conflictul a fost aplanat dupa interventia rapida a bodyguarzilor si a consilierului de securitate al primarului Nicolae Robu. “Am reusit sa aplanez conflictul prin discutia cu luptatorii de la Cluj si organizatori. S-au considerat nedreptatiti de o decizie a arbitrului. Au fost preluati sub protectie de jandarmi. Daca acest incident degenera, riscam ca politia sa cheme mascatii si sa evacueze sala, spre dezamagirea spectatorilor”, ne-a atras atentia Ionut Nasleu.

Pentru protejarea antrenorului de la Cluj a intervenit si Lucian Boncu, propietarul unei firme de paza si protectie, care l-a condus pe agresor in siguranta pana la echipajul de jandarmi.

Clubul sportiv Iguana Fight Team Timisoara, prin presedintele si antrenorul Marius Crainic, a comunicat ca spectatorii au avut ocazia sa doneze bani pentru Asociatia Childrens Joy. “Din cele 8 urne, am adunat suma de 2400 lei, bani care se vor folosi in scopul organizarii unui workshop de recuperare pentru persoanele cu distonie musculara, in luna septembrie”. (C.R.)

Leave a Reply