Parapantist din Timisoara in stare grava, dupa ce s-a prabusit de la o inaltime de 10 metri! “Era cu parapanta deschisa, nu se stie ce s-a intamplat”

Un turist din Timişoara in varsta de 37 de ani a fost ranit, sambata, dupa ce a cazut cu parapanta de la zece metri, in satul Clopotiva din judeţul Hunedoara, el fiind preluat de Ambulanta, relateaza Mediafax.


Purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, Calin Dumitrescu, a declarat ca parapantistul a cazut, sambata, in satul Clopotiva din comuna Rau de Mori, judetul Hunedoara.

“La Clopotiva, unde se fac zboruri cu parapanta, avem un parapantist de 37 de ani cazut de la aproximativ 10 metri inaltime. Pacientul este preluat de echipajul SAJ constient, cooperant. La o prima evaluare, prezinta un traumatism toracic si de coloana lombara, cu parestezii la nivelul membrelor superioare si inferioare.

Pacientul este stabil hemodinamic si respirator. Va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgente pentru investigatii de specialitate. A fost cadere lina, nu a fost cadere brusca, era cu parapanta deschisa, la locul de decolare, de unde decola, nu stie nici el exact ce s-a intamplat”, a declarat Dumitrescu. (V.E.)

 

 

Leave a Reply