Politist arestat la domiciliu, intr-un dosar de purtare abuziva! “M-au fixat cu capul intre scaunele din fata si m-au batut cu pumnii peste tot corpul”, a declarat victima unei agresiuni

Agentul de politie care a fost dat in urmarire nationala si consemn la frontiera, dupa ce a fugit de la Parchetul de la pe langa Tribunalul Dolj unde fusese chemat pentru a fi audiat intr-un dosar de purtare abuziva, santaj, instigare la lipsire de libertate si instigare la fals intelectual, a ajuns in arest la domiciliu.


Dorin Petcu (foto), din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, s-a predat colegilor sai, sambata seara, si dupa ce a fost audiat de procurorul de caz a fost introdus in Arestul Politiei, pentru 24 de ore.

Duminica a fost prezentat Judecatoriei Craiova cu propunere de arestare preventiva, insa judecatorul de drepturi si libertati a decis doar masura arestului la domiciliu. Hotararea nu este definitiva, iar procurorii au anuntat, deja, ca o vor ataca la instanta superioara.

Fapta pentru care este cercetat Dorin Petcu s-a petrecut in luna iulie 2016, politistul fiind acuzat ca a luat un barbat din Craiova si l-a dus la sediul IPJ Dolj, acolo unde l-ar fi agresat si amenintat sa nu depuna o plangere.

„Dorin Petcu m-a cautat de arme albe si cand a vazut ca nu port, m-a lovit cu palma peste fata, reprosandu-mi ca nu tin cont de el in oras, ca l-am sunat pe acel baiat care «este al lui». Finul sau a scos o sabie si m-a lovit in umar, dar nu cu partea care taie. Intre timp, au iesit parintii mei din casa, iar Petcu si ceilalti m-au incatusat si m-am introdus intr-una din Daciile Logan. M-au fixat cu capul intre scaunele din fata si m-au batut cu pumnii peste tot corpul, timp in care unul dintre ei ma tinea strans de gat. Au dat o tura prin cartierul Craiovita Noua in timp ce ma loveau, dupa care au mers la sediul IPJ de pe strada Amaradia, au intrat in curte si au oprit langa punctul de paza“, a povestit victima agresiunii politistului, Ionut Boceanu. (V.E.)

Sursa foto: adevarul.ro

 

Leave a Reply