Primar din Timis acuzat ca s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, desi politistii l-au prins si l-au testat in propria curte

Primarul localitatii Otelec, din judetul Timis, va fi nevoit sa raspunda penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, dupa ce i-a batut in poarta un echipaj de Politie care l-a obligat sa sufle in fiola.


Rezultatul testului, 0,82 mg/l alcool pur in aerul respirat, a confirmat faptul ca edilul banatean, Valentin Pascu, 65 de ani, se afla intr-o avansata stare de ebrietate, motiv pentru care oamenii legii i-au cerut sa-i insoteasca la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Politistii au descins la domiciliul primarului, marti seara, in urma unei sesizari la 112.

Un participant la trafic a observat, pe DN 59B, intre satele Iohanisfeld si Otelec, bolidul primarului rasturnat intr-un sant si a sunat rapid la Politie, indicand marca si numarul de inmatriculare.

Cand au sosit la fata locului, agentii nu au gasit nici masina rasturnata, nici soferul, insa au verificat numarul in baza de date si asa au ajuns, rapid, in curtea primarului, unde au descoperit un Ford avariat si un barbat care consumase alcool.

In ciuda faptului ca Valentin Pascu nu a fost depistat in trafic, la volanul masinii, ci acasa, pe numele sau a fost deschis dosar penal cu cantec pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Politistii urmeaza sa faca demersurile necesare pentru a descoperi cine l-a ajutat pe conducatorul auto sa paraseasca locul accidentului, intrucat au mare nevoie de un martor care sa confirme faptul ca la volanul Ford-ului se afla chiar primarul… (G.I.)

Sursa foto: renasterea.ro

Leave a Reply